Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Deze trends mogen niet ontbreken tijdens kerst 2022!

Om ook dit jaar kerst weer op de leukste manier te kunnen vieren is het een must om te weten wat er niet mag ontbreken. Elk jaar zijn er nieuwe kersttrends die je overal terug ziet komen. Het afgelopen jaar was dit bijvoorbeeld de kerstverlichting lichtgordijnen. Lichtgordijnen zijn lange slingers met lampjes eraan. Dit is een versiering die je elk jaar veel ziet bij mensen thuis of in bijvoorbeeld winkelcentra. Lees hieronder meer over de trends die niet mogen ontbreken tijdens kerst 2022. 

A white white Christmas

Dit is een thema die om de paar jaar weer terugkomt, namelijk een witte kerst. Aankomende kerst willen ze hier net een andere draai aan geven. Houdt het klassiek maar voeg wel veel spontaniteit en speelsheid toe. Waar je hier bijvoorbeeld aan kan denken is een matte witte kerstbal, een botanische eucalyptus tak of aan een set witte LED-kaarsen. De kleuren van deze kerst zijn wit met zilver of goud. Schenk jezelf deze kerst een witte kerst door deze trend toe te passen in de versiering! 

Bosachtige taferelen 

Kerstbomen worden dit jaar ook weer in allerlei vormen en maten gespot. Denk aan bomen in de hoek van de woonkamer of op een kantoor. Aankomende kerst gaat de originele échte groene kerstboom ook weer een belangrijke rol spelen. Om gebruik te maken van deze trend zonder heel veel tijd te besteden aan het versieren van een kerstboom kun je een kant en klare kerstboom kopen op Kerstverlichting.nl. Deze kant en klare kerstbomen worden ook wel pop-up kerstbomen genoemd. Voor meer informatie over het variabele aanbod van Kerstverlichting.nl, klik hier

Doe maar glamoureus

Kerst 2022 mag lekker glitteren! Haal de verlichte kerstfiguren maar weer uit de kast want dit is natuurlijk een eyecatcher deze kerst. Bij Kerstverlichting.nl zijn er verschillende figuren te koop met warm wit licht om een warme sfeer te creëren.