Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Magneetdozen zijn de trend van 2022

Magneetdozen: zeer praktisch en aantrekkelijk Er is een scala aan verpakkingen te verkrijgen, van populaire verzenddozen, klepdozen, kokers en papieren zakken tot magneetdozen, die tot de premiumgroep behoren. Steeds vaker wordt gekozen voor dozen met magneetsluitingen. Ze zijn namelijk zeer praktisch en zien er bijzonder aantrekkelijk uit. Magnetische dozen zijn een goede keuze voor mensen die waarde hechten aan esthetiek. Ze hebben een elegante vorm en zien er enorm chique uit. Ze zijn de beste optie voor het inpakken van geschenken. Meestal zijn ze iets duurder omdat ze een veel hogere kwaliteit en veiligheid bieden bij het transporteren of verzenden van een product.

 

Magneetdozen: wat hen onderscheidt Magneetdozen zijn meestal gemaakt van dikker, stevig materiaal dat het product goed beschermt tegen beknelling. Ze zijn stevig en duurzaam. Daardoor beschouwen klanten ze vaak als herbruikbaar, onder meer voor het opbergen van kleine spullen. Hebben ze echt een magneet in hun ontwerp hebben? Inderdaad, er zitten magnetische punten in de klep die de doos afsluiten. Het doel is een nóg betere bescherming van producten. De magneetdoos zal, ongeacht zijn positie, een gesloten klep hebben. Zo komt er niets uit de verpakking, ook niet bij sterkere schokken. Investeren in magneetdozen Magneetdozen zijn ideaal voor high-end producten. U kunt er sieraden, eersteklas wijn, cosmetica of parfums in verpakken. De magneetdoos draagt een specifiek verhaal met zich mee.

Excusief verhaal 

Het is exclusief, geeft om de ontvanger, laat zien dat u om elk klein detail geeft. Bovendien is het een ideale oplossing voor het aanbieden van kleine producten, bijvoorbeeld als u uw klanten reclamepuzzels wilt voorschotelen. De magnetische flap maakt de verpakking duurzaam en de producten blijven goed op hun plaats. Een doos met een magneet bedrukken Bij het kiezen van verpakkingen met een magnetische klep vrezen klanten vaak dat een dergelijke beslissing hun personalisatiemogelijkheden vermindert. Niets is minder waar. Een magneetdoos kan immers van verschillende materialen gemaakt zijn en eventuele verfijningen hebben. Bij het ontwerpen van een magneetdoos is het de moeite waard om de esthetische kwaliteiten ervan in gedachten te houden. Zo’n doos heeft zowel ecologische als marketingvoordelen. Magneetdozen kunnen maken dat de ontvangers zich nog jarenlang herinneren welke producten erin zaten. Zelfmontage magnetische dozen Een mogelijk zorgpunt van magnetische verpakkingen is de moeilijkheid om deze te vervoeren en op te slaan. Iedereen die de verpakking van zijn producten moet opslaan, weet hoe belangrijk het is om de ruimte te optimaliseren.

Transporteren van magneetdozen

Als u het handig transporteren en bewaren van magnetische verpakkingen belangrijk vindt, dan is er goed nieuws: er zijn dozen met magneten voor zelfmontage beschikbaar. Het hele proces is eenvoudig en vereist geen extra bevestigingsmiddelen zoals nietjes of lijm. Zelfmontage magnetische dozen zijn een uitstekende oplossing die aanzienlijke besparingen oplevert op het gebied van verzending en gebruik.