Artikel Plaatsing
Image default
Mode en Kleding

Welke tas hangt er bij jou aan de kapstok?

Welke tas hangt er bij jou aan de kapstok?

Er zijn heel veel soorten tassen, welke er bij jou aan de kapstok hangt dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van je eigen stijl. Gezien van wat jij mooi vindt hangen er misschien wel meerdere tassen aan jouw kapstok en die kun je helaas niet allemaal met je meenemen. Iedere tas heeft zijn eigen functie en die zul je dan ook vast wel met een reden met je meenemen, wat je erin meeneemt dat is natuurlijk afhankelijk van waar jij naartoe gaat. 

Welke tas hoort er nu echt aan jouw kapstok?

Als er een tas thuishoort aan jouw kapstok dan is het zeker een omybag omdat O My Bag een schitterende tas is die ook nog eens praktisch is en je op vele manieren kunt gebruiken. Doordat ze er in verschillende soorten en kleuren zijn zit er altijd een tas tussen die bij jou past en die jij graag aan je kapstok hebt hangen. De tassen worden in India door een atelier gemaakt waar alleen maar mensen werken onder goede omstandigheden. Met een tas die je van O My Bag koopt weet je dus zeker dat je een tas hebt die onder goede en eerlijke omstandigheden wordt gemaakt.

Wat dacht je van een echte Nederlandse tas?

Als je zeker wilt weten dat jouw kapstok opvalt door een tas dan hang je er een wallabag aan omdat die er in zoveel leuke kleurtjes is dat die er zeker uit zal spatten. Een Wallabag is een Nederlandse tas die ontworpen is doordat er te weinig ruimte was in de huidige tas. Een Wallabag is dus een grote tas waarin je al je spullen met je mee kunt nemen die je nodig hebt. Je zult dus onderweg niet meer in de problemen komen omdat je te weinig ruimte hebt voor de spullen die je bij je moet hebben.

Een designvolle tas

Met een design tas maak je uiteraard helemaal een goede indruk, en als je het over een design tas hebt dan heb je het over een nikkie tas. Nikkie tassen zijn er in meerdere soorten waardoor er zeker een mooie tas tussen zit waar jij graag mee op stap gaat. Van een handtas tot aan een shopper kun jij kiezen uit prachtige tassen. Of jij nu naar de winkel gaat of dat je naar de stad gaat, met een tas van Nikkie ben jij er helemaal klaar voor.