Artikel Plaatsing
Image default
Mode en Kleding

Kleding trends van 2023

Ieder jaar zien we weer andere trends terugkomen. Het ene jaar zijn grote bloemenoorbellen helemaal in, terwijl het andere jaar zoveel mogelijk minimalistische oorbellen gekozen worden. Dan zien we vooral lage taille skinny broeken terug en een paar jaar later mom jeans met hoge taille.  Lees snel verder om erachter te komen wat je dit jaar vooral kan verwachten van de kleding trend van 2023.

Kleurrijke kleding

Goud lijkt terug van weggeweest. Je leest het goed: goud. Daartoe behoren ook de andere metallic kleuren, die we vooral in de zomer terug zullen zien. Maak je dus klaar om te shinen! Wordt het jou net iets te veel om een gouden outfit te dragen? Kies dan voor verschillende gouden accessoires, zoals sierraden, maar ook tassen en schoenen, te combineren.

Mesh kleding

In 2022 zagen we ze ook al regelmatig, maar nu kunnen we echt niet meer zonder. De transparante en doorzichtige kledingstukken zijn niet meer weg te denken uit 2023. We hebben het deze keer niet alleen over jurken en topjes, maar ook over broeken en rokken. Het gaat van mesh tot kant; van winter tot zomer. Iedereen kan en mag het dragen. Deze kleding trend van 2023 is ideaal voor en sensueel accent in je kledingkast.

Kantoorkleding

Of je nu van plan bent om te gaan werken op kantoor, of te uiten met je vriendinnen: kantoorkleding is helemaal in. Niet alleen de mannen, maar ook de vrouwen zijn geïnspireerd door de pakken van Peaky Blinders.  Het is minimalistische kleding die bij iedere gelegenheid past. Vaak gaat het gepaard met neutrale en pastel kleuren. Wees niet getreurd, ook de neon kleuren zien we hier regelmatig terugkomen. Net zo goed als de stoffen velours, corduroy en satijn.

Lounge kleding

Naast de chique kantoor outfits, zullen lounge kleren net zo onmisbaar zijn. Sinds de periode van COVID-19, kunnen we geen nee meer zeggen tegen deze comfortabele kleren. Het fijne is, is dat het makkelijk te combineren is met verschillende stijlen. Veelal zien we het terug bij losse broeken, oftewel het zit ontzettend aangenaam. Binnen een mum van tijd ben je klaar om naar kantoor te gaan, of toch even de kroeg in te gaan. Een win-winsituatie dus!

 

Deze kleding trends van 2023 duiden op een jaar voor ieder wat wils! Is het toch niet helemaal jouw ding? Wees niet getreurd, het jaar staat helemaal in het teken van ‘jezelf zijn’. Kies een kledingstijl waar jij je goed bij voelt, zodat je niet kan vergeten te stralen!