Artikel Plaatsing
Image default
Mode en Kleding

Een item dat niet mag ontbreken in je collectie: de grijze vlinderstrik

Bij STRICKIE kun je natuurlijk terecht voor een mooi aanbod aan vlinderstrikjes. Met veel opvallende kleuren, waarmee je je outfit nét dat beetje extra’s geeft. Maar ben je van plan een outfit te dragen die al opvallend genoeg is? Of heb je een evenement waar je vooral proper en netjes voor de dag moet komen? Dan kies je het beste voor een grijze vlinderstrik.

Voor een gedistingeerde look

Grijs lijkt een beetje saai, maar niets is minder waar. Grijs is namelijk een topkleur om prefect te combineren met zakelijke pakken, of juist met opvallende overhemden. Zoals je op de site al kunt lezen, straalt grijs wijsheid en ervaring uit. De grijze vlinderstrik is dus een regelrechte topper voor bedrijfsevents, of een sollicitatiegesprek.

Daarnaast is een grijze vlinderstrik perfect voor bij je jeans! Donkerblauwe denim houdt van deze kleur vlinderstrik. Items die verder goed samen gaan met grijs zijn de klassieke zwarte blazer met een goed gestreken spierwit overhemd. Maar ook met alleen een zwart overhemd is deze vlinderstrik een goede keuze. Daarnaast kun je blauw, groen en lichtroze erg goed dragen met een grijze vlinderstrik.

Een basiskleur die je in huis moet hebben

Grijs is eigenlijk gewoon niet weg te denken uit je kledingkast. Op sommige dagen heb je nou eenmaal geen zin in wit of zwart, als je toch al moet kiezen uit neutrale basiskleuren. Grijs is dan letterlijk de gouden gulden middenweg. Bij STRICKIE vind je een nette lichtgrijze vlinderstrik, die net zoals al onze andere vlinderstrikjes geheel handgemaakt is. Om de kwaliteit hoef je het dus zeker niet te laten, want met een beetje extra verzorging gaat dit grijze vlinderstrikje een hele lange tijd met je mee en zal vast en zeker één van je beste vrienden worden! Voor wat inspiratie op het gebied van vlinderstrikken, neem eens een kijkje op ons lookbook.

 

http://www.strickie.nl