Artikel Plaatsing
Image default
Bedrijven

Incassobureau Wiggers van Meggelen

Wij hebben een tandartsenpraktijk in Gelderland. Vele klanten betalen de rekeningen die wij ze toesturen niet. Vaak denken ze dat ze niet hoeven te betalen omdat de in de veronderstelling zijn dat de verzekering alle kosten dek. Echter dekt niet iedere verzekering alle kosten, waardoor ze een deel nog zelf moeten betalen. Als een klant niet betaalt schakelen wij de professionele hulp in van incassobureau Wiggers van Meggelen in Gelderland. Vandaag deel ik met u waarom ik zo te spreken ben over dit incassobureau uit de Achterhoek.

Focus op ons werk

Wanneer wij zelf allerlei herinneringsbrieven en aanmaningen naar onze klanten moeten sturen, zijn we daar veel te veel tijd aan kwijt. Gelukkig zijn wij in zee gegaan met Wiggers van Meggelen. Zij hebben deze zorg van ons overgenomen, waardoor wij ons weer kunnen focussen op ons werk als tandarts. We willen ons bezighouden met de gebitten van onze klanten, niet met allerlei randzaken die heel veel tijd kosten. Aanmaningen, betalingsherinneringen, openstaande posten… Daar hebben wij geen omkijken meer naar! Zij innen de openstaande facturen voor ons. Daarnaast voorzien de deskundige medewerkers ons ook nog eens van juridisch advies indien gewenst. Heel handig en fijn! Wat nog meer fijn is?

  • Korte lijnen en snel handelen
  • Altijd uw eigen aanspreekpunt
  • Ervaring sinds 1990
  • Alle bedrijven zijn welkom. Zowel grote als kleine bedrijven
  • U spreekt rechtstreeks met de deurwaarder
  • Landelijke dekking
  • Ingericht om grote hoeveelheden aan te kunnen. Dus ook als u een groot bedrijf heeft

U moet bij Wiggers van Meggelen wezen

Dankzij deze professionals frustreer ik me niet meer over de openstaande facturen en wanbetalers. Alle debiteuren gaan over tot betaling, wat heel fijn is. Van het incidenteel innen van facturen tot het compleet outsourcen van uw debiteurenadministratie. U moet bij Wiggers van Meggelen wezen! Dit bedrijf is werkzaam in heel Nederland. Ook in Zutphen en Nijmegen!

https://www.wvm-deurwaarders.nl/