Artikel Plaatsing
Image default
Mode en Kleding

Trouwjurken met thema

Een trouwjurk voor een themahuwelijk maakt een gecoördineerde verklaring met de algemene huwelijksdecoratie. Bruiden moeten oppassen dat ze het themakledingontwerp niet overdrijven of het risico nemen dat het meer op een kostuum lijkt dan een bruidsjurk.

 

Waarom thema’s?

Veel paren kiezen thema’s voor hun huwelijksviering, zodat ze gemakkelijk bruiloftsuitnodigingen, huwelijksgunsten, receptie-versieringen, kleuren en andere details kunnen coördineren tot een elegant motief. Toch kan het meest zorgvuldig ontworpen thema niet op zijn plaats zijn als de jurk van de bruid gewoon een witte bruidsjurk is die niet past in het algemene ontwerp van het evenement. Een gecoördineerde jurk kan echter een elegante fashion statement zijn die het mooie themabeeld voor de festiviteiten completeert.

 

Thema trouwjurk ideeën

Een trouwjurk moet overeenkomen met het algemene vieringsthema, maar het moet dit doen met subtiliteit en verfijning. De eenvoudigste manier om een ​​trouwjurk te thematiseren is met kleur: bruiden besteden vaak uren aan het kiezen van precies de juiste kleuren voor hun bloemen, bruids feestjurken en andere versieringen, en het toevoegen van een vleugje kleur aan de trouwjurk zorgt ervoor dat het goed coördineert. Opties zijn onder meer:

 

l  Een gekleurde sjerp

l  Fijngekleurd borduurwerk

l  Gekleurde rand langs de hals, zoom of mouwen van de jurk

l  Een inzetpaneel aan de voorkant of achterkant van de jurk met de juiste kleur of gekleurd borduurwerk

l  Gekleurde kristallen, kralen of pailletten om de jurk te versieren

l  Een volledig gekleurde bruidsjurk voor een uitdagende uitspraak

 

Specifieke thema-ideeën

Hoewel kleur een eenvoudige manier is om een ​​trouwjurk te coördineren met het thema van het evenement, geven sommige bruiden de voorkeur aan ingewikkeldere details. Ideeën voor thema-huwelijkskleding accenten voor populaire huwelijksthema’s zijn onder meer:

 

l  Vlinder: Een thema van een vlinderhuwelijk is luchtig en romantisch, en de bruidsjurk kan geborduurde vlinders of bloemen omvatten, evenals een delicate vlinderpin of -staarten die op vleugelvormen lijken.

l  Bloemen: als een bruiloft voornamelijk één type bloem gebruikt in boeketten, centerpieces en andere decoraties, kan die bloem helpen om de trouwjurk te onderscheiden. Gecoördineerd borduren, satijnen bloemen bevestigd aan de heup, rug of halslijn, of een vleugje kleur die bij de bloemen past, zijn uitstekende opties.

l  Princess: Een romantisch huwelijksthema omvat prinsessen, kastelen, kronen en nog lang en gelukkig. Een trouwjurk met volledige rok sluit goed aan bij een prinsessenthema, of de jurk kan worden ontworpen om te passen bij een bepaalde prinsessenmode.

l  Strand: strandbruiloften zijn waanzinnig populair en een strandbruid zou kunnen kiezen voor een zwierige strandhuwelijkskleding om de beweging van de wind en golven na te bootsen, of het toevoegen van schelpborduurwerk, een vleugje groenblauw of aqua-kleur, of tropische bloem kan een mooie draai geven jurk in een perfecte trouwjurk met strandthema.

l  Middeleeuws of Renaissance: de rijke stoffen, luxe texturen en elegante patronen van middeleeuwse bruidsjurken en Renaissance trouwjurken zijn perfecte periode kleding voor een romantische bruiloft met een historisch thema.

l  Militair: Militaire bruiden kunnen een servicetakembleem vastknopen op hun jurk op de heup of schouder, of ze kunnen kleuraccenten toevoegen die overeenkomen met uniforme kledingtinten. Een camouflage bruidsjurk is een andere optie voor een avontuurlijke militaire bruid.

l  Vintage: een vintage trouwjurk kan een mooi eerbetoon zijn aan de familiegeschiedenis, vooral als een bruid kiest voor een trouwjurk met een heirloom. Een bruiloftsthema kan ook, indien gewenst, aan specifieke decennia worden gewijd.

l  Seizoenen: Bruiden kunnen profiteren van seizoensgebonden schoonheid door te kiezen voor natuurlijke thema’s, zoals lentebloemen, herfstbladeren of wintersneeuwvlokken. Borduurwerk en decoratieve accenten op de trouwjurk passen gemakkelijk bij deze eenvoudige thema’s.

l  Western: een westernthema-huwelijk is een leuke aangelegenheid, en de jurk van de bruid kan kanten kragen, lange mouwen en vloeiende ruches omvatten om haar cowgirl-kant te accentueren. Suède- of leeraccenten en hoefijzervormige details zijn ook leuke details voor een westernjurk.

l  Cultureel: veel bruiden kiezen voor eenvoudig huwelijkskleding die overeenkomt met hun culturele erfgoed en overtuigingen. Een bescheiden bruidsjurk is bijvoorbeeld perfect voor een plechtige, religieuze ceremonie, terwijl een Indiase trouwjurk essentieel is voor een bruid met een Indiaanse afkomst. Andere populaire culturele opties zijn Keltisch borduurwerk, Schotse ruitpatronen of andere thema’s die geschikt zijn voor trouwjurken van bestemming, voor stellen die van plan zijn om in het buitenland te trouwen. Als u nog steeds op zoek bent naar zwarte galajurken, kunt u een kijkje nemen op veaul.com, Veaul biedt trendy avondjurken, galajurken & trouwjurken.

https://www.veaul.com