Artikel Plaatsing
Image default
Gezondheid

Anti snurkbeugel kopen: waar op letten?

Volgens wetenschappelijk onderzoek is de anti snurkbeugel het effectiefste middel tegen snurken. Als jij kampt met snurkklachten, dan doe je er daarom goed aan om een anti snurkbeugel aan te schaffen. Lees hieronder wat een anti snurkbeugel is en waar je op moet letten bij de aanschaf ervan.

Anti snurkbeugel

De anti snurkbeugel is een tandprothese die de snurkers ’s nachts draagt. Het bestrijdt snurken vanaf de oorsprong.

De meeste mensen snurken doordat de spieren tijdens de slaap verslappen en de onderkaak hierdoor naar achteren zakt. Dit zorgt ervoor dat het zachte gehemelte en de huig de luchtweg blokkeren. 

Het gevolg is een vernauwde luchtweg met een turbulente luchtstroom. Deze luchtstroom laat de keelweefsels trillen: het snurkgeluid.

De anti snurkbeugel zorgt ervoor dat de onderkaak tijdens de slaap naar voren blijft staan. Hierdoor blijft de keelholte vrij en zal er geen gesnurk plaatsvinden.

Wetenschappelijk onderzoek

De anti snurkbeugel is wetenschappelijk onderzocht door het Amerikaanse onderzoeksinstituut National Center for Biotechnology Information (NCBI). Zij kwamen tot de conclusie dat de anti snurkbeugel voor grofweg 90% van de snurkers een effectieve rremedie.

Bovendien is het de effectiefste niet-ingrijpende remedie tegen snurken, naast het CPAP-masker (dat helaas oncomfortabel is, bijwerkingen geeft en zeer duur is). 

Anti snurkbeugel kopen

Wil jij graag een anti snurkbeugel kopen? Dan is het slim om op de volgende zaken te letten:

1. Aanpasbaar

Zorg ervoor dat je een beugel kiest die aanpasbaar is op je gebit. Dit wordt ook wel een anti snurkbeugel op maat genoemd. 

2. Prijs

Je kunt overigens een anti snurkbeugels op verschillende manieren aanschaffen. Zo is het een mogelijkheid om een beugel te laten aanmeten bij de tandarts, maar dit is zeer prijzig. Het is daarom slimmer om online een anti snurkbeugel aan te schaffen. Deze zijn van goede kwaliteit en kosten soms maar een paar tientjes.

3. Erkende webshop

Zorg ervoor dat je je anti snurkbeugel koopt bij een erkende webshop. Let erop op de betreffende winkel is aangesloten bij een keurmerk.

4. Positieve ervaringen

Kies daarnaast voor een beugel met meer dan slechts een handjevol positieve ervaringen van bestaande klanten.

Beste keus

Ga jij over tot de aankoop van een anti snurkbeugel? Overweeg dan de beugel van Mr. Anti Snurk. Deze beugel is aanpasbaar op je gebit (eenvoudig zelf te doen binnen 5 minuten) en kost slechts €27,95. Daarnaast is Mr. Anti Snurk aangesloten bij het keurmerk Webwinkelkeur en heeft het bedrijf duizenden positieve beoordelingen.