Artikel Plaatsing
Image default
Auto’s en Motoren

Een autodealer in Etten-Leur die nog weet wat service is

Autohandelaren schieten als paddenstoelen uit de grond. Veel daarvan hebben oprecht het beste met je voor en realiseren zich dat tevreden klanten terugkomen. Helaas zijn er ook een aantal die alleen zo snel mogelijk geld willen verdienen en daardoor inleveren op service en de kwaliteit van auto’s. Ben je op zoek naar een handelaar die zijn vak verstaat? Dan is autodealer MV Motive in Etten-Leur echt iets voor jou.

Een servicegerichte autodealer in Etten-Leur

Waarom kiezen voor MV Motive? We geven je vier redenen:

  • 20 jaar ervaring in de autobranche
  • Kennis van, en ervaring met zowel auto’s als motorfietsen
  • Ervaring als monteur en receptionist
  • Een frisse uitstraling en goed onderhouden occasions

Dankzij de brede ervaring tref je hier een handelaar die je goed kan informeren over de technische staat van de auto op een prettige servicegerichte manier. En zeg nou zelf, dat is toch een stuk prettiger wanneer je een auto gaat kopen?

Nog meer service met aanvullende diensten

Het is altijd prettig wanneer je niet alleen bij een autodealer in je woonplaats in Etten-Leur terecht kunt maar die ook actief met je meedenkt. Bij MV Motive doen ze dat op de volgende manieren:

  • Bemiddeling bij onderhoud. Zoek je nog een betrouwbaar keuringsstation voor je auto? Dankzij een groot, door de jaren heen opgebouwd netwerk wordt jouw auto altijd gekeurd door een professional
  • Bemiddeling bij het kopen of verkopen van een auto. MV Motive werkt ook als automakelaar. Ben jij op zoek naar een speciale uitvoering of heb je een bijzondere auto die je wilt verkopen? Met behulp van MV Motive heb je er geen omkijken meer naar en krijg je de beste prijs.
  • Autotrust garantie op occasions mogelijk. MV Motive specialiseert zich in jonge occasions tussen de 3 en 12 jaar oud. Op deze modellen is het namelijk mogelijk om garantie af te sluiten. Zo loop je geen risico mocht de auto onverwacht niet naar behoren presteren.
  • Omdat jij het druk hebt heeft MV Motive zijn openingstijden uitgebreid. Je kunt zelfs in de avonduren langskomen. Bel dan wel even van tevoren om een afspraak te maken.

Prettig zakendoen, daar kom je voor langs

Kopje koffie, een goed gesprek en een occasion die helemaal aan je wensen en eisen voldoet. Klinkt goed, toch? Kom daarom vooral langs bij de autodealer in Etten-Leur. Ook als je de auto die je graag wilt niet in het occasionaanbod ziet staan is een bezoek de moeite. Bespreek je wensen en de professional gaat voor je op zoek!