Artikel Plaatsing
Image default
Mode en Kleding

Waarom iedere vrouw een push up bh moet hebben

Waarom iedere vrouw een push up bh moet hebben

 

Als je het ons vraagt, zo iedere lingerie la van een vrouw moeten beschikken over op z’n minst één bh met push up. Niet om te doen laten voorkomen dat ze extra grote borsten heeft, maar omdat het simpelweg ontzettend mooi staat. Toch blijken ook hier, zoals zo vaak bij vrouwen de meningen over verdeeld. Het is namelijk vanuit het verleden gebleken, dat vooral jongere meiden een push up bh droegen en dan vaak een maat te groot, zodat het leek of ze grotere borsten hadden. Om dit imago op te poetsen, hebben de verschillende fabrikanten hun uiterste best moeten doen, maar lijkt dit vooral de laatste jaren redelijk te zijn gelukt. Niet voor niets is het daarom ook weer langzaam zo dat er steeds meer vrouwen weer een push up bh dragen. Waarom ook jij er één zou moeten hebben, dat lees je hier.

 

Extra volume

 

In tegenstelling tot een anita bh, geeft een bh met push up je net iets meer volume. Omdat het gewicht van de borsten logischerwijs aan de onderkant zit, is het voor veel vrouwen dus prettig om dit naar boven te kunnen drukken. Zo creëer je een stuk extra volume, terwijl je in feite dezelfde cupmaat houdt. Kortom, zeker aan te raden dus! Vind jij het lastig te bepalen of het wel iets voor je is, dan is het verstandig eerst naar een lingeriezaak te gaan en daar eens verschillende modellen te passen. Ook bij een push up bh, heb je natuurlijk verschillende modellen. Zo kun je zelf bepalen in welke mate jij graag push up in je bh wilt hebben. Je kunt namelijk kiezen voor een soft push up, maar natuurlijk ook voor een maximizer. Kortom, heb is een kwestie van proberen om te bepalen we het best bij jou past.

 

Ondersteuning

 

Vooral bij speciale bh’s is het belangrijk dat ze goede ondersteuning bieden. Niet voor niets is daarom ook sinds kort gekozen voor een voedingsbeha in push up uitvoering. Omdat je borsten tijdens deze periode extra gevoelig zijn, is het wel zo fijn dat ze op de juiste manier en zo volledig mogelijk worden ondersteunt. Door te kiezen voor push up, zijn de cups ook nog eens een stuk dikker, wat zorgt voor extra comfort en worden je borsten doordat ze worden gelift ook nog eens extra ontzien. Het gewicht wordt stukken beter verdeeld, waardoor het gewicht in plaats van op je rug, meer op je schouders rust.