Artikel Plaatsing
Image default
Aanbiedingen

De leukste slagingscadeaus op een rijtje

Wat zijn de leukste afstudeercadeaus? Het is een vraag die veel mensen bezighoudt, vooral degenen die op zoek zijn naar iets unieks en speciaals. Er zijn zo veel leuke cadeau-ideeën, maar het kan moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Als je het gevoel hebt dat je helemaal inspiratieloos bent op het gebied van een leuk presentje voor de geslaagde, dan is deze blog voor jou!

Hier zijn de leukste originele afstudeercadeaus waar jouw geslaagde helemaal blij van wordt:

1. Een gepersonaliseerde mok of wijnglas

Help je afgestudeerde om in stijl te blijven drinken met een gepersonaliseerde mok of waterfles. Er zijn tal van leuke ontwerpen om uit te kiezen, dus je kunt er een vinden die perfect past bij de persoonlijkheid van je afgestudeerde. Je kan ook een wijnglas graveren. Deze kan meteen worden gebruikt bij het slagingsfeest.

2. Een afstudeer fotolijst

Een diploma-uitreiking is niet zomaar iets. Een afstudeer fotolijst is nog niet heel bekend hier in Nederland, maar in de Verenigde Staten worden geslaagden al jaren blij gemaakt met een mooie foto van hun afstuderen. Zo kunnen ze hun afstudeerfoto altijd bij zich houden.

3. Een cadeaubon voor een leuk restaurant of winkel

Je afgestudeerde heeft hard gewerkt en nu is het tijd om hem of haar te verwennen! Een etentje in een leuk restaurant of een dagje shoppen in hun favoriete winkel is het perfecte cadeau om de gelegenheid te vieren. Zorg ervoor dat je een plek kiest waar je afgestudeerde echt van zal genieten.

4. Een gepersonaliseerd boek

Gepersonaliseerde boeken zijn tegenwoordig een rage, en dat is niet voor niets! Ze zijn zo’n speciale geschenken omdat ze volledig uniek zijn. Er zijn tal van verschillende ontwerpen en titels om uit te kiezen, dus je vindt er zeker een waar je afgestudeerde dol op zal zijn.

5. Een overlevingskit voor op reis

Dit is een cadeau voor wanneer jouw geslaagde van plan is om na de diploma-uitreiking een mooie reis te maken. Daarvoor heeft hij of zij van allerlei benodigdheden nodig. Wat is nu leuker dan het krijgen van deze spullen bij het afstuderen?

 

https://www.personalsurprise.nl/