Artikel Plaatsing
Image default
Aanbiedingen

De slaapkamertrends van 2022

Afgelopen jaar is voor ons gevoel voorbij gevlogen en we naderen alweer bijna het einde van het jaar. Ben jij benieuwd naar de slaapkamertrends van 2022? Lees dan gauw verder! 

 

Creëer je eigen zithoekje 

Afgelopen jaar hebben we allemaal veel thuis gezeten en we hebben gemerkt dat de werk-privébalans bij de meeste mensen ver te zoeken is. Een trend die aan het opkomen is, is me-time. Dit kun je in je slaapkamer doorvoeren door aan de kamer een me-time plek toe te voegen! Creëer een klein zithoekje in je slaapkamer waar je tot jezelf kunt komen en rustig een boekje kunt lezen of een filmpje kunt kijken. Maak dit zithoekje gezellig door middel van planten, geurkaarsen, een plaid of kussens en kom tot rust! Wanneer je meer en beter kunt ontspannen, zorgt dit voor een betere nachtrust. 

 

Duurzaamheid  

We zijn allemaal steeds meer bezig met duurzaamheid. Hoe kun je jouw slaapkamer verduurzamen? Simpel! 

Tip 1: Begin met het aanschaffen van duurzaam beddengoed. Alle producten van Cinderella bevatten het Oeko-tex certificaat. Dit houdt in dat het op een duurzame wijze wordt geproduceerd. Daarnaast is het beddengoed van Cinderella van hoogwaardige materialen gemaakt: 100% percaline katoen, katoen-satijn, flanel, jersey badstof en molton. 

Tip 2: Het is belangrijk dat de verwarming, verlichting en apparaten uitgeschakeld zijn op de momenten dat je er niet bent. 

Tip 3: Ventileren is enorm belangrijk voor een gezonde leefkwaliteit. Zet daarom het raam zo vaak mogelijk open. Om de luchtkwaliteit nog meer te verbeteren, kun je een luchtzuiverende plant in de slaapkamer plaatsen! 

 

Aardetinten

Aardetinten, zoals bruin, beige en roesttinten, zijn het afgelopen jaar erg populair geworden. Ook in 2022 blijft deze trend doorlopen en zullen we de kleuren nog veel voorbij zien komen. Wil je deze trend ook doorvoeren in jouw slaapkamer? Ga dan voor beddengoed in deze kleuren, verf jouw muur in een aardetint en voeg accessoires toe die goed bij dit thema passen! 

 

Opvallende verlichting

Een lamp in jouw slaapkamer enkel omdat het functioneel is? Dat is in 2022 niet meer het geval! Het gaat steeds meer om opvallende verlichting met prachtige ontwerpen die een échte eyecatcher zijn in jouw kamer. 

 

https://www.cinderella.nl/