Artikel Plaatsing
Aanbiedingen

Eerste keer naar school

Hoe leuk is het, je kind gaat voor de eerste keer naar de basisschool. Alle nieuwe spullen worden gekocht, een broodtrommel, een beker, een etui, een mooie nieuwe schooltas en nog meer spullen. Maar je komt er achter dat elk kind natuurlijk met nieuwe spullen naar school komt, en alles is natuurlijk nieuw voor iedereen. Hoe kan je er nou voor zorgen dat je kind weet welke spullen weer mee naar huis genomen moeten worden. 

Naamstickers

Zorg ervoor dat er naamstickers op alle belangrijke spullen geplakt worden, zo kan je kind altijd de spullen terugvinden. Zijn er andere kinderen met dezelfde broodtrommel? Geen probleem! Op een van de broodtrommel is een sticker te vinden met de naam van je kind. Op deze manier kunnen alle spullen voorzien worden van naamstickers om duidelijk te maken welke spullen van wie zijn. 

Ontwerpen

Nu is het voor je kind natuurlijk heel spannend allemaal, de eerste keer naar school. Op de website van Lucky Labels kunnen de naamstickers zelf ontworpen worden. Zo kan je kind een zo stoer mogelijke naamsticker ontwerpen waarmee hij of zij meteen naar school wil. Heeft je kind als lievelingsdier een beer, en is de lievelingskleur blauw? Kies dan een naamsticker met een blauwe rand en de foto van een beer. Ook kan er gekozen worden welk lettertype er op de sticker moet komen te staan. 

Kwaliteit stickers

De naamstickers zijn in drie verschillende vormen te verkrijgen, zo is er ene ronde, een langwerpige en een rechthoekige sticker. Een groot voordeel van deze naamstickers is dat je ze zorgeloos kan meewassen in de vaatwasser en zelfs in de magnetron kan doen mocht iets opgewarmd moeten worden. Je hoeft ook niet bang te zijn dat de stickers bekrast zullen worden, want de naamstickers zijn krasvast.