Artikel Plaatsing
Image default
Aanbiedingen

iPhone XR achterkant vervangen

In 2018 heeft Apple de iPhone XR op de markt gebracht. Samen met de iPhone XS was dit de opvolger van de iPhone X. De iPhone XR is het budget model in de serie, wat overigens niet betekent dat je een minder goed toestel hebt gekocht. De iPhone XR is namelijk waterdicht tot een diepte van 1 meter en voorzien van een royaal 6,1 inch Liquid Retina display met natuurlijke kleurweergave. Een van de redenen dat dit model goedkoper is dan de iPhone XS, is dat de achterkant niet van glas is gemaakt maar aluminium. Aluminium heeft als voordeel dat het een stuk minder schadegevoelig is dan glas. Toch kan het laten vallen van je iPhone XR allerlei mankementen veroorzaken. De iPhone XR achterkant vervangen dan een oplossing zijn.

 

Waarom zou je een iPhone XR achterkant vervangen?

De achterkant van je iPhone XR is gemaakt van aluminium, wat hooguit verbuigt of indeukt als je telefoon op de grond valt. Maar alhoewel het dan lijkt alsof de schade beperkt is gebleven kan er van binnen in de telefoon wel iets stuk zijn gegaan. De achterkant is namelijk niet alleen maar een kapje. Er zitten een paar belangrijke onderdelen in verwerkt zoals de aan- en uit knop, de volumeknoppen, de flitser en de gps- en wifi-antenne. Als je telefoon op de grond is gevallen, en het lijkt alsof de achterkant nog prima in orde is, kunnen deze onderdelen toch stuk zijn gegaan. Daardoor kun je bijvoorbeeld geen internet meer kunt ontvangen of je telefoon kan opeens niet meer aan of uit. Als je merkt dat een van deze onderdelen niet meer werkt zoals het hoort, dan is het een goed idee de iPhone XR achterkant te vervangen.

 

Snel en betaalbaar een iPhone XR achterkant vervangen

Zelfs als je heel goed voor je iPhone zorgt kan het apparaat toch een beschadiging oplopen, of er kan zich een technisch mankement voordoen. Het is nu eenmaal een gebruiksvoorwerp wat je elke dag meeneemt. Maar mocht er iets aan de achterkant van je iPhone XR mankeren dan hoef je meestal niet meteen naar de winkel om een nieuwe te kopen. Vaak volstaat het vervangen van de achterkant of enkele onderdelen daarvan. 

Het vervangen de achterkant van je iPhone XR en alle onderdelen die ermee te maken hebben kun je snel en betaalbaar laten doen door het GSM Reparatie Centrum. Door alleen de achterkant van je iPhone XR te vervangen bespaar je veel geld en ziet je iPhone er weer zo goed als nieuw uit.