Artikel Plaatsing
Image default
Architectuur

5 manieren om slot kloppen te vermijden

Een slagsleutel is een populaire manier die u kan gebruiken om uw slot te ontgrendelen als u uw huissleutel kwijt bent. Door een sleutel zonder tanden in het slot te steken en ertegen te slaan met een hamer of schroevendraaier kan u het slot openen. Door dit te doen zullen de pinnen in het slot draaien waardoor u het slot kan openen.

Aangezien het heel gemakkelijk is om een slagsleutel te verkrijgen en de techniek niet moeilijk is, gebruiken inbrekers vaak deze manier om bij u in te breken. Het is verstandig om dit te vermijden. Hier zijn enkele manieren om te voorkomen dat iemand een slagsleutel gebruikt:

Investeer in een high-end slot

Veel mensen gebruiken cilindersloten die heel gemakkelijk geopend kunnen worden met een slagsleutel. Investeer in een kwalitatief slot om dit te vermijden. High-end sloten gebruiken complexe sluitmechanismen waardoor het moeilijk is om deze techniek toe te passen. Een van de beste sloten die u kan bekijken is het schuifslot.

Pas de huidige sloten aan

Als u niet genoeg geld hebt om in nieuwe sloten te investeren dan kan u aan een lokale slotenmaker vragen om uw huidige sloten aan te passen. Er worden dan extra pinnen in het slot geplaatst. Het maakt de sloten niet immuun, maar het maakt het veel moeilijker om een slagsleutel te gebruiken, waardoor inbrekers afgeschrikt worden.

Installeer een alarmsysteem

Dit zijn systemen die detecteren wanneer de deur geopend wordt. Er zal een alarm afgaan als de deur opengaat. In andere gevallen laat het systeem u of een beveiligingsfirma weten dat iemand toegang heeft tot uw gebouw.

Hang een deurketting

Hang een deurketting als u dit nog niet heeft gedaan. De andere sloten kunnen nog steeds geopend worden met een slagsleutel maar de ketting zorgt voor een extra hindernis waardoor de inbreker moeilijk binnen kan komen.

Koop een hond

Inbrekers vallen niet graag op; hierdoor denken ze dat ze betrapt gaan worden als u een hond hebt omdat de hond gaat blaffen.

Besluit

Dit zijn enkele manieren die u kan gebruiken om te vermijden dat iemand uw woning betreedt met een slagsleutel. Om zeker te zijn dat u verzekerd bent als er toch inbrekers kunnen binnenkomen, kan u best uw verzekering van uw woning nakijken.

 

Wilt u een professionele slotenmaker in handen hebben? Neem eens een kijkje op de website van Locksecure: http://www.locksecure.nl/slotenmaker-den-haag/

Zij zijn al tientallen jaren professionals op het gebied van beveiliging en service.