Artikel Plaatsing
Image default
Vakantie

Vakantiewoning gehuurd in Le Marche

Voor aankomende zomervakantie hebben wij een vakantiewoning in Le Marche gehuurd. En het ziet er geweldig uit! Een keer per jaar gaan wij altijd op vakantie met de hele familie. En dat is dit jaar dus naar Le Marche in Italië. Een van ons had daar iets in een vakantie gerelateerd tijdschrift over gelezen. En anderen waren er direct over enthousiast na foto’s van de omgeving gezien te hebben. Het heeft namelijk een prachtige natuur, aan zee. En daarnaast zijn er ook culturele dingen te bezichtigen. Wij vinden het altijd het leukst om in een vakantiehuis te zitten met zijn allen, in plaats van een hotel. Daarom zijn wij op het internet gaan zoeken. En zodoende kwamen wij Casa Vacanza Italia tegen. Daar zagen wij de meest mooie en leuke vakantiehuizen voorbij komen in Le Marche.

Casa Vacanza Italia

Op de website casa-vacanza-italia.nl kun je heel gemakkelijk filteren op wat voor een vakantiewoning je wenst. Hierbij is het voor ons natuurlijk belangrijk dat er wel genoeg personen in kunnen. Wij zijn namelijk met zijn dertienen. Vervolgens bleven er een aantal woningen over. En die zagen er allemaal stuk voor stuk fantastisch uit! Ook hadden twee huizen er een zwembad bij. Uiteindelijk is voor een van die twee gekozen. En de prijzen lager veel lager dan bij concurrenten van hen. Nu krijg je namelijk voor deze prijs een groot en modern huis met zwembad, terwijl bij een grote reisorganisatie je daar niet eens een vakantiehuis in Le Marche voor kunt krijgen voor 13 personen.

Toen wij contact opnamen met Casa Vacanza Italia reageerden zij direct enthousiast toen wij aan gaven een vakantiehuis in Le Marche gevonden te hebben bij hen. Vervolgens is alles heel goed verlopen wat betreft het contact en de boekingen.

Vakantie in Le Marche

Het duurt nog een paar maanden, maar dan is het toch echt zomervakantie. Wij kijken nu al enorm uit naar de vakantie in Le Marche in het vakantiehuis!