Artikel Plaatsing
Image default
Energie

Verwarm duurzaam je water met een elektrische boiler van DAT.

Verwarm duurzaam je water met een elektrische boiler van DAT.

Met de nieuwe DAT-Aparici ECO smart elektrische boilers is het mogelijk om op een duurzame en goedkope manier je sanitaire water verwarmen.

De elektrische boilers van DAT zijn namelijk voorzien van een zogehete smart controller. Deze smartcontroller zal de eerste zeven dagen je verbruik meten om zichzelf vervolgens op de meest energiezuinige manier te programmeren aan de hand van een bepaalt algoritme.

De DAT boilers zijn on-line te koop bij elektrischeboiler.eu en ze zijn er in diverse modellen en groottes.

Het is bovendien mogelijk om te kiezen voor verschillende wattages; er is een 800watt, een 1200watt en zelfs een 2000watt. Deze zijn ideaal voor op de camping, in een zomerhuisje of bij grote projecten.

De DAT-boilers zijn enorm energiezuinig en kunnen zowel horizontaal als verticaal geplaatst worden.


De DAT-Aparici ECO smart is een rond model en de DAT-Aparici Eficiente is een fraaie platte boiler met een diepte van slechts 28 cm. Deze elektrische boiler kan dankzij het strakke ontwerp ook in het zicht gehangen worden.
Dit model is voorzien van 2 tanks. In iedere tank zit een eigen anode en eigen verwarmingselement. Op deze manier wordt het warmte verlies natuurlijk enorm beperkt en heeft de boiler ook nog een supersnelle opwarmtijd.

Elektrische boilers zijn goedkoop in aanschaf, energiezuinig en ook nog eens veiliger dan een gas boiler. Dit omdat er geen verbranding plaats vindt en dus ook geen kans op koolmonoxidevergiftiging is. De boiler kan in een ruimte geplaatst worden zonder ventilatie, het enige wat je nodig hebt is stroom en water toe- en afvoer.

De boilers bij elektrischeboiler.eu worden geleverd inclusief ophangbeugels, aansluitsnoer, montageschroeven en een KIWA gekeurde inlaatcombinatie.

 

 

Bespaar op je energiekosten maar niet op luxe, gemak en kwaliteit.

Kijkt eens op de website van elektrischeboiler.eu voor meer informatie over deze en vele andere elektrische boilers en elektrische CV’s.

https://elektrischeboiler.eu/dat-elektrische-boilers