Artikel Plaatsing
Image default
Gezondheid

Low vision hulpmiddelen bij Worldwide Vision

Low vision hulpmiddelen bij Worldwide Vision

Wanneer de dagelijkse handelingen moeilijker worden door uw zicht, heeft Worldwide Vision een breed assortiment aan low vision hulpmiddelen. Het low vision assortiment bestaat onder andere uit loepen, leeslinialen, vergrootglas, spiegel, beeldschermvergroters, loeplamp, lampen, filterbril, toebehoren brillen en overige artikelen. Deze hulpmiddelen zorgen ervoor dat u uw dagelijkse activiteiten en hobbies weer makkelijker kunt uitvoeren en beoefenen. 

Bij Worldwide vision weten we als geen ander dat door een visuele beperking uw wereld een stuk kleiner kan worden. Wij helpen u daarom graag om uw leven weer iets makkelijker te maken door een breed assortiment. We staan altijd voor u klaar op het gebied van advies en beantwoorden al uw vragen. 

Breed assortiment 

Naast de low vision hulpmiddelen bieden wij een breed assortiment aan producten aan voor slechtzienden, blinden en senioren. Er zijn producten te koop in de verschillende categorieën; mobiliteit, communicatie, low vision, educatie, meten, medisch, huishouden, uurwerken, vrije tijd, audio en comfort. Zo is er altijd wel een product te koop die u kan helpen om uw wereld weer iets groter te maken. 

Over Worldwide vision

Onze visie staat voor “Brengt kwaliteit in uw leven” en daarmee hebben wij zorgvuldig ons assortiment uitgekozen. In Nederland wonen bijvoorbeeld alleen al 350.000 mensen met een visuele beperking. Ook zijn wij ervaringsdeskundige op het gebied van een visuele beperking en weten daarom ook hoe lastig het dagelijks leven soms kan zijn. Door het aanbieden van goede hulpmiddelen hopen wij uw leven weer een stukje makkelijker en leuker te maken zonder teveel beperkingen. Op onze website staan alle producten die wij aanbieden, dus neem gerust eens een kijkje en bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen dan helpen onze medewerkers u graag verder bij uw vragen. Wij zijn gevestigd in Tilburg en het is ook mogelijk om een afspraak te maken in onze showroom als dat voor u makkelijker is. 

 

https://www.worldwidevision.nl/low-vision.html