Artikel Plaatsing
Image default
Gezondheid

Tips en Tricks voor de waterpijp

De waterpijp wordt steeds populairder in Nederland. Ontzettend veel mensen (vooral in de randstad) roken de waterpijp. Niet alleen in de daarvoor bestemde shisha lounges maar ook gewoon thuis. Een shisha pijp kan je namelijk gewoon online bestellen en thuis van genieten. Als je nu een ervaren roker bent snap ik dat je is wat anders wilt. Op een bepaalde manier moet je ervoor zorgen dat het spannend blijft. Daarom hebben we hier een paar tips op een rijtje gezet om de waterpijp en het gevoel daarbij weer nieuw leven in te blazen. 

1. Voeg melk toe
Door melk in de waterpijp vaas te doen geef je een bijzonder effect aan de rook. Door de melk wordt de rook dik en witter van kleur. Als jij iemand bent die graag rondjes, tornado’s en kwallen maakt vergroot dit het effect!

2.Voeg een smaak toe
Als je er niet van houdt om verschillende smaken waterpijp tabak te combineren is dat helemaal niet erg. Je kan het ook op een andere manier proberen. Het is namelijk ook mogelijk de smaak van het vocht te combineren met de tabak smaken. Dit is vooral een goede tip voor de mensen die er van houden om alcohol in de waterpijp te doen. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie Bacardi Razz met sinaasappeltabak of vodka met tabak met aardbeiensmaak.

3. Voeg ijsklontjes toe
Door ijsklontjes toe te voegen aan de waterpijp vaas wordt de rook koud. Dit geeft een fijn en verkoelend gevoel aan de longen.

Dit zijn natuurlijk maar drie van de vele mogelijkheden die er zijn tijdens het roken van de waterpijp. Het is ook heel goed mogelijk om de bovenstaande te combineren. Probeer bijvoorbeeld is ijsblokjes door de melk of je liquor heen te gooien! Dat geeft een extra effect op de variatie die je aan je waterpijp wilt geven.

https://premium-hookahs.nl/