Artikel Plaatsing
Image default
Zakelijk

Groene daken Amsterdam

Heeft u een plat dak dat aan vervanging toe is? Dan heeft u er misschien wel aan gedacht om een Groen dak te laten plaatsen. Op een Groen dak wordt begroeiing aangelegd, wat vele voordelen met zich meebrengt. Zo zorgt het voor een goede isolatielaag en versteviging van het dak. Daarnaast verbetert het de luchtkwaliteit in de stad, omdat fijnstof opgevangen wordt. In steden zoals Amsterdam wordt in veel gevallen zelfs subsidie gegeven op Groene daken. Kewodak is gespecialiseerd in het aanleggen van groene daken Amsterdam en omgeving. Wij komen graag bij u langs om met u de mogelijkheden te bespreken.

Kewodak

Kewodak is een dakdekkersbedrijf dat zich richt op platte en licht hellende daken. We leggen nieuwe daken aan, renoveren oude daken en voeren onderhoud en reparaties uit. Bedrijven en particulieren rekenen al meer dan 30 jaar op onze professionele service. We voeren zowel grote als kleine projecten uit. In geval van dak lekkages kunt u 24 uur per dag, zeven dagen per week rekenen op de Kewodak Service afdeling. Zodra u contact op neemt, staat er direct iemand voor u klaar om de lekkage te repareren.

Verschillende daksoorten

Als u een nieuw dak nodig heeft zijn er verschillende mogelijkheden. Kewodak kan diverse soorten platte daken voor u aanleggen. Naast groene daken leggen we bijvoorbeeld ook Witte daken aan. Een Wit dak weerkaatst zonlicht, waardoor het in huis minder warm zal worden in de zomer. Natuurlijk kunnen wij ook zonnepanelen voor u installeren. Daarnaast kunt u bij Kewodak terecht voor het aanleggen van een daktuin of een dakterras. Veel mensen in het centrum van grote steden kiezen hiervoor, omdat het een zeer goed alternatief is voor een tuin. Neem voor meer informatie over de verschillende daksoorten gerust contact met ons op, of neem een kijkje op onze website.
 

 

http://www.kewodak.nl/