Artikel Plaatsing
Image default
Gezondheid

Vrij te krijgen medicijnen

Er zijn tegenwoordig heel veel verschillende soorten pillen op de markt die makkelijk te verkrijgen zijn. Je hebt ze voor alle soorten klachten in alle soorten maten. Voor veel dingen heb je een recept nodig maar er zijn misschien nog wel veel meer medicijnen beschikbaar waarvoor een recept dus helemaal niet nodig is. Wij zetten er graag een paar voor je op een rijtje.

 

Paracetamol

 

Wie kent deze nou niet. We hebben hem allemaal wel eens ingenomen. Bij een kater is dit bijvoorbeeld al het eerste waar je naar grijpt. Ook bij normale hoofdpijn is paracetamol heel toegankelijk om te nemen. Soms wordt paracetamol ook genomen tegen koorts, dit is dan in combinatie met andere medicijnen. De naam paracetamol is afgeleid van para-acetylaminofenol. Een hele mond vol, paracetamol bleek iets gangbaarder. Zorg altijd altijd dat je je precies houdt aan wat in de bijsluiter vermeld staat.

 

Ibuprofen

 

Wordt door velen gezien als de grote broer van de paracetamol maar is toch net iets anders. Officieel is ibuprofen een ontstekingsremmer. De medicatie werkt pijnstillend en koortsverlagend. Ibuprofen zijn tot een bepaald aantal mg gewoon te verkrijgen bij supermarkt en drogist. Ibuprofen van 200 mg en 400 mg kan je gewoon zonder recept krijgen. Wil je hoger zal je het toch echt op recept moeten krijgen.

 

Libidoforte

 

Libidopillen zijn gewoon op de vrije markt te verkrijgen. Er zijn helaas veel mannen en ook vrouwen met klachten omtrent hun libido. Voor deze mensen kan de libidopil van libidoforte een redmiddel zijn. Voor de mannen is er de libidoforte en voor de vrouwen is er de libidofemme. Beiden werken libidoverhogend en zullen ervoor zorgen dat de zin naar geslachtsgemeenschap groeit.

 

Hooikoortsmedicatie

 

Ontzettend veel mensen hebben last van hooikoorts. Natuurlijk is hier ook medicatie voor. Je kan bij de supermarkt gewoon pillen en neusspray tegen de hooikoorts kopen. Daarnaast heb je ook medicatie op recept, dit is aan te raden voor de mensen die heel veel last hebben van hooikoorts.

 

https://www.libidoforte.com/