Artikel Plaatsing
Image default
Groothandel

Blanco etiketten

Blanco etiketten van Etikettenplaza

Blanco etiketten zijn als particulier of bedrijf te gebruiken voor verschillende toepassingen. Dit komt omdat de blanco etiketten in verschillende materialen en met verschillende kleefkrachten te bestellen zijn. De etiketten zijn eenvoudig te bedrukken met een etikettenprinter of het is mogelijk om de etiketten bedrukt geleverd te krijgen. Etikettenplaza is dé specialist op het gebied van etiketten en labels. 

Heeft u de blanco etiketten nodig voor een speciale toepassing of wenst u advies, aarzel dan niet en neem contact op met Etikettenplaza voor een persoonlijk advies op maat. 

Verschillende toepassingen 

Blanco etiketten zijn te bestellen in verschillende materialen zodat ze gebruikt kunnen voor verschillende toepassingen. Zo zijn er etiketten van thermisch materiaal, deze worden geprint zonder lint. Papieren etiketten, deze worden geprint met lint. Daarnaast heb je etiketten van kunststof materiaal en als laatste de transparante etiketten gemaakt van doorzichtig materiaal. Het ligt eraan waarvoor de etiketten gebruikt gaan worden welk materiaal er nodig is.

Naast de verschillende materialen zijn er ook soorten kleefkracht waarin de etiketten besteld kunnen worden. Zo zijn er etiketten die permanent zijn, dus deze etiketten zijn niet te verwijderen. Afneembare etiketten zijn wel te verwijderen zonder lijmresten en als laatste zijn er etiketten geschikt voor de koelkast of vriezer. 

Etikettenplaza is dé specialist

Etikettenplaza is dé specialist op het gebied van etiketten en labels. Vrijwel alle etiketten en labels kunnen op maat gemaakt worden in verschillende formaten, kleuren, met of zonder logo. Ook kunt u verwachten dat u advies krijgt op maat, zo helpen we elk bedrijf aan de juiste etiketten en toebehoren. Naast etiketten en labels heeft Etikettenplaza een ruim assortiment aan volgnummersystemen, etiketten printers, etiketten wikkelaars, etiketten dispensers en meer. Bekijk het assortiment op de website of vraag eenvoudig een offerte aan voor de etiketten en labels. Etikettenplaza staat bekend om het goede advies wat er wordt gegeven. 

https://etikettenplaza.nl/blanco-etiketten/