Artikel Plaatsing
Image default
Groothandel

Elektrischeboiler.eu staat garant voor duurzaamheid

Elektrischeboiler.eu staat garant voor duurzaamheid

Elektrischeboiler.eu heeft niet alleen elektrische boilers, maar verkopen ook elektrische cv’s, doorstroomapparaten en zelfs anti- kalk magneten. Allen elektrisch aangedreven apparaten die bijdragen aan duurzaamheid in je huishouden. Elektrische boilers zijn geschikt voor de badkamer, de keuken, het bad, een buitendouche en ga zo maar door.
Maar welke type elektrische boiler is er nu precies geschikt voor welke situatie? 

 

Boilers van A tot Z

De één is al blij met warm water voor een douchebeurt en een afwas, de ander heeft met een groot gezin of gastenverblijf net even wat meer warmwater nodig. En niet alleen voor thuis, maar tevens voor kleine en grote bedrijven heeft elektrischeboiler.eu altijd de ideale oplossing. Gaat het om een doorstromer om de handen even te wassen in een garage, 24/7 ziekenhuis instrumenten te moeten desinfecteren of een hele sportschool te voorzien van warmwater voor de douches? Voor elke denkbare situatie is een ideale oplossing te vinden.

 

 

Expertise

De reden dat elektrischeboiler.eu met kop en schouders boven de concurrentie uitsteekt is de jarenlange expertise en de sterke wil om alles op het gebied van elektrisch verwarmen helemaal eigen te maken. In de basis water lijkt het verwarmen van water misschien simpel en eentonig maar niets is minder waar. Er zijn zeer veel externe factoren waar je rekening mee moet houden om de juiste oplossing voor elke situatie te creëren, en juist dit is dagelijkse kost voor het team van EB.

 

Supersnelle levering en Laagdrempelig

Of het nu gaat om de grote projecten of om de keukenboiler bij opa & oma die aan vervanging toe is, iedereen is van harte welkom en krijgt dezelfde professionele behandeling bij elektrischeboiler.eu. Koud water is geen optie daarom worden alle boilers uit eigen voorraad geleverd vanaf het depot in Heiloo. Ook grotere aantallen of speciaal te bestellen boilers zijn snel in huis door directe en sterke afspraken met hun fabrikanten. Omdat er rechtstreeks wordt ingekocht bij deze fabrikanten is een snelle levertijd geen enkel probleem, zeer goede service en goede aftersales gegarandeerd.
Kijk daarom eens op de website van elektrischeboiler.eu of neem contact op via info@elektrischeboiler.eu.

https://elektrischeboiler.eu/