Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

Vraagprijs koopwoning Groningen

Wilt u de vraagprijs van uw koopwoning Groningen weten? Dan bent u bij Verkoopmakelaars Groningen aan het juiste adres! Verkoopmakelaars Groningen bepaald gratis de waarde van uw woning. Dit doen wij middels marktonderzoek. Binnen 48 uur ontvangt u een realistische en eerlijke vraagprijs. De eerste 3 maanden van de verkoop zijn cruciaal, de vraagprijs speelt hier een belangrijke rol in. Het NVM stelt dat u direct dient te beginnen met een scherpe vraagprijs, niet hoger dan 5% boven de geldende marktwaarde.

Verkoopmakelaars Groningen zorgt ervoor dat uw woning online goed vindbaar is. Wij werken samen met specialist Houseboost. Zij zorgen voor advertenties bovenaan op woningwebsites, een verkooptekst met de sterke punten van uw huis en een Google advertentiecampagne. Normaal kost dit pakket €450,-, maar voor klanten van Verkoopmakelaars Groningen is dit geheel gratis!

Andere voordelen van Verkoopmakelaars Groningen zijn professionele foto’s, bezichtigingen op zaterdag en een profiel van de potentiële koper. Dit profiel wordt gebruikt om te bepalen welke punten moeten worden belicht in een bezichtiging en hoe uw woning moet worden aangeboden.

 

Laat vandaag nog uw vraagprijs bepalen door Verkoopmakelaars Groningen! 

http://www.verkoopmakelaarsgroningen.nl