Artikel Plaatsing
Image default
Aanbiedingen

Ayahuasca bij Innerlijke-reis.nl

Bij innerlijke-reis.nl heb ik meegedaan aan een Ayahuasca ceremonie.Dit drankje geeft mensen een psychedelische, visionaire ervaring en dit wordt voor verschillende doeleinden ingezet. Ayahuasca is een drankje gemaakt van 2 planten, daar later meer over. De sjamanen en medicijnmannen in de Amazonegebieden nemen het drankje om te communiceren met de natuur en om een spirituele diagnose te kunnen stellen van een ziek stamlid. Niet alleen werd dit drankje voorheen in de Amazone gebied gebruikt, nee het werd iets later in de oerwouden van Brazilië ingenomen. Dit namen zij in grootte groepen in en gingen dan dansen, zingen en muziek maken. Dit allemaal in een helende en inspirerende trance. Over de hele wereld wordt het steeds populairder en zo ook in Nederland. Al jaren lang heb ik er dingen over gelezen en werd steeds nieuwsgieriger naar het gevoel. Regel matig neem ik wel eens een ander soort drug. Elke keer iets anders, puur voor de interesse en na één keer is het dan ook weer voorbij. Zo ik wilde dit ook wel eens gaan proberen en ben opzoek gegaan. Lees in deze blog hoe ik bij de innerlijk-reis.nl terecht ben gekomen en wat een Ayahuasca plant is!

De Ayahuasca plant

Ayahuasca wordt gemaakt uit twee planten. De Psychotria viridis en de slingerplant Banisteriopsis caapi. De eerst genoemde plant bevat de werkzame stof DMT. En de tweede plant zorgt er juist voor dat DMT niet wordt afgebroken en lang blijft doorwerken. Als je thee drinkt van DMT wordt de stof afgebroken in de maag en lever en kan de DMT niet de hersenen bereiken.

Google Innerlijke-reis.nl

Via internet ben ik opzoek gegaan naar een Ayahuasca ceremonie plaats. En ik kwam al snel bij de innerlijke-reis uit. Ik heb de ceremonie daar ook gevolgd en ik ben zeer zeker een ervaring rijker! Ben jij ook geïnteresseerd in het deelnemen aan een Ayahuasca ceremonie.Ga dan opzoek naar een centrum waar goede begeleiding door ervaringsdeskundigen gegeven wordt. Zoals bij de innerlijke-reis.nl