Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

Ditters makelaar Veenendaal

Recent kreeg ik een aanbeveling om eens bij Ditters makelaar Veenendaal aan te kloppen. Ik zou namelijk graag willen gaan verhuizen naar Veenendaal en zoek daarbij een makelaardij die mij kan ondersteunen bij alles wat er komt kijken bij het kopen van een huis. En natuurlijk zou het dan fijn zijn als zij ook uit Veenendaal zelf komen. Daar kennen ze de markt uiteraard het beste!

Makelaar Veenendaal

Allereerst ben ik naar de website van makelaar Veenendaal Ditters gegaan. Daar las ik wat dingen over waar zij mij bij ondersteunen als ik in Veenendaal een huis wil gaan kopen. Daar worden dingen genoemd zoals het bekijken van potentiële woningen, zij houden onderhandelingen, helpen bij de koopovereenkomst en nog veel meer! Klonk goed dus!

 

Verder zag ik op hun website een systeem staan waarin ik kon zien welke koopwoningen Veenendaal zij beschikbaar hebben op dit moment. Ik heb enkele gedetailleerde gegevens ingevoerd zoals dat ie op basis van een maximum prijs moet gaan zoeken, in Veenendaal en in een bepaalde straal. En ik zag al snel een aantal leuke woningen voorbij komen! Daarom heb ik dan ook contact opgenomen met de Ditters Makelaars. En toen ik aangaf dat ik op zoek ben naar een koopwoning Veenendaal, reageerde de medewerker van Ditters direct enthousiast!

Woning bezichtigen

De week daarop zat ik al om de tafel met Ditters om te bespreken wat voor een woning ik zoek, wat het budget is en of dat ik verdere eisen aan mijn woning heb. Toen wij dit besproken hadden hebben ze enkele mogelijkheden op tafel gelegd. En bij eentje zijn we direct langsgegaan. Nadat ik de dagen daarna ook nog andere mogelijkheden heb bekeken, ben ik alsnog voor de eerste gegaan. Volgende week ga ik al officieel naar Veenendaal verhuizen! En hiervoor bedank ik Ditters natuurlijk hartelijk.