Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

Bomen kopen bij Van IJmeren

Pas geleden ging ik bomen kopen bij Van IJmeren. Dat is een bekende boomkwekerij uit Kesteren. Maar hoe kwam ik daar terecht? Want dat is voor ons vanaf waar wij wonen een behoorlijk stuk verderop. Niet iets waar je zomaar op komt voor een boomkwekerij. In dit blogje zal ik vertellen hoe ik hen heb gevonden, welke bomen ik heb gekocht en natuurlijk wat het eindresultaat is.

Bomen kopen Googelen

Voor onze achtertuin willen wij bomen kopen. Maar omdat wij daar nog geen ervaring mee hebben, en hier in de buurt naar ons weten niet een bomenverkoper zit, zijn we op het internet gaan zoeken. Zodoende zagen wij dat er allemaal webshops tussen stonden! Daar kun je dus online je bomen bestellen. Zonder naar de boomkwekerij toe te gaan! Maar omdat wij toch liever hebben dat we ze van te voren wel gewoon kunnen zien etc., en ook graag direct mee willen nemen, willen we wel graag een boomkwekerij vinden waar we ook langs mogen komen. En zodoende kwamen we bij Van IJmeren terecht. Daar lazen wij op de website dat je daar niet alleen online bomen kunt kopen, maar er ook langs kunt gaan om ze te bekijken. Verder zeiden ze zelf dat hun bomen kwalitatief heel erg hoogwaardig zijn. Ons viel ook de prijs op. Het waren namelijk best voordelige prijzen! Omdat wij al een aantal andere boomkwekerijen hadden bekeken, wisten wij wel ongeveer wat het ging kosten. Maar bij Van IJmeren zaten ze onder het gemiddelde! Echter ook niet het allerlaagste. Want dan zegt het wat over de kwaliteit, lijkt ons…

Naar Van IJmeren

Uiteindelijk hebben wij bij Van IJmeren een afspraak gemaakt om langs te komen. En toen we daar naartoe gingen, hebben we direct een aanhangwagen meegenomen omdat de bomen, die wij eventueel gingen kopen, in mee te nemen.