Artikel Plaatsing
Image default
Sport

Ruitersportzaak

Rustig aan het zoeken naar wat spullen voor mijn paard via internet, kwam ik snel de webshop paardengruiter tegen. Een overzichtelijke webshop waar erg veel te vinden is voor zowel jouw paard als voor jouw als ruiter zelf. Ik was veel aan het zoeken naar verschillende soorten ruitersportzaken maar ik kon eigenlijk niet echt een goede vinden. De paardengruiter had precies wat ik zocht voor een zeer mooie prijs.

 

Webshops

Ik heb voor ik de paardengruiter vond, diverse websites bekeken. Sommigen waren redelijk goed maar hadden niet precies wat ik zocht. Natuurlijk zoekt men gewoon naar een website waar alles netjes wordt weergegeven en het makkelijk is om producten op te zoeken. De paardengruiter laat duidelijk zien wat ze verkopen en hebben zelfs nog aanbiedingen staan.


Paardengruiter

En al gauw vond ik Paardengruiter. In hun webshop vond ik vele ruitersportartikelen. Producten als beugels, oornetjes (voor het paard natuurlijk) en beenbescherming voor het paard. Vervolgens ben ik wat verder door gaan zoeken door de webshop en kwam ik ook nog leuke invlechtelastiekjes tegen. In erg veel kleuren. Die heb ik samen met een aantal andere producten dan ook besteld. En een paar werkdagen later was het al binnen. Ook nog eens van hele hoge kwaliteit! Daarom ben ik heel erg tevreden over de ruitersportzaak Paardengruiter. Ik kan die dan ook van harte aanbevelen en zal daar in de toekomst zeker vaker producten voor de ruitersport gaan bestellen.

Ik heb leuke reacties gekregen op de spullen na de eerste wedstrijd waar ik aan mee deed. Ze hadden positief commentaar op mijn kleding maar ook op het paard zelf, waar ik erg blij om was om dat allemaal te horen, aangezien ik dat eerst helemaal nooit kreeg toen ik andere paardrijdkleding droeg. Daarbij heb ik aangegeven dat ik dit allemaal bij ruitersportzaak Paardengruiter heb besteld en ik zou het de mensen ook aanbevelen. Dat heb ik gedaan en zij zouden daar allemaal zeker een kijkje gaan nemen.