Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

Kast Italiaans design

Laatst was ik op zoek naar een kast naar Italiaans Design en vond ik de website van Livingcollection. Ik was al weken opzoek naar een kast, maar kon steeds maar geen passend meubelstuk vinden. Totdat ik op livingcollection.nl terecht kwam. Op de website stonden allerlei verschillende meubelstukken, welke stuk voor stuk, aan mijn wens voldeden. Naast kasten stonden er nog meer meubels op de website, en allemaal ontworpen naar Italiaans design.

Op de website las ik dat Livingcollection grote Italiaans Design meubelmerken vertegenwoordigen, zoals Bonaldo en MisuraEmme. Na het bekijken van de website besloot ik om maar eens contact op te nemen met livingcollection.nl, want de collectie die ik vond op de website sloten helemaal aan op mijn woon wensen.

Waarom Livingcollection

Livingcollection is een bedrijf dat meubels verkoopt naar Italiaans Design. Zelf houdt ik mezelf bezig met de nieuwste woon trends. En dan heb ik vooral interesse in de niewste Italiaanse trends. Nu ik met Livingcollection kennis heb gemaakt, komen veel woningwensen in werkelijkheid. Zoals ik al eerder schreef was ik dus op zoek naar een kast, in Italiaans Design. En die heb ik nu ook. Ik vind de kast prachtig en de kast is nog mooier dan ik me had voorgesteld.

Ook bezorgt Livingcollection op het aangegeven adres, en daarnaast zijn ze ook nog heel stipt met het nakomen van de afspraken die ze maken met de klant. Naast de stiptheid zijn ze ook heel behulpzaam en werken ze oplossingsgericht. Zo maakte mijn zoontje één van de handvatten van de kast kapot. Na het plegen van één telefoontje kwam er een medewerker van Livingcollection lang en maakte het handvat, zonder iets anders te beschadigen direct. En ik hoefde er niet eens voor te betalen.

 

Dus ben jij ook een Italiaan Design liefhebber, kijk dan een op livingcollection.nl of er ook iets, passend aan jouw woonwensen, op staat!