Artikel Plaatsing
Image default
Dienstverlening

Afscheid groep 8

Laatst kwam ik de advertentie klik hier voor afscheid groep 8 tegen. En ik zag dat die van Jilster was! Toevallig zat ik vorige week op hun website omdat ik op zoek ben naar een afscheidscadeau voor groep 8, waar mijn zoontje momenteel in zit. En dan een cadeau waar iedereen ook echt daadwerkelijk wat aan heeft. Dus niet iets wat direct wordt weggegooid. Maar iets waar tientallen jaren later degene die nu in groep 8 zitten dit afscheidscadeau dan in hun handen hebben en denken: ja, dat was een geweldig schooljaar! En ook iets waar natuurlijk de docent van de groep iets aan heeft. Met name naar hem toe gericht. Maar wat is dan een leuk en origineel cadeau? Daarvoor ben ik gaan zoeken op het internet.

Cadeau afscheid groep 8

Ik ben dus op cadeau afscheid groep 8 gaan Googelen en vond zo de website Jilster. Daar las ik toen dat je daar je eigen tijdschrift kunt laten maken. Hartstikke leuk natuurlijk! Ik zag het direct voor mij dat de leerlingen uit groep 8 allemaal per persoon een persoonlijk verhaaltje neer hadden gezet met momenten die zij, en de docent, nooit meer vergeten zullen. En verder zijn ze dit jaar heel actief geweest met social media en hebben ze allemaal foto’s gemaakt daarvoor. Daarom hebben we wat betreft de afbeeldingen ook genoeg voor in het tijdschrift. Ik heb dit idee dan ook voorgelegd bij de ouders en zij reageerden direct enthousiast. Allemaal vonden ze het een heel leuk en origineel cadeau voor de docent. En natuurlijk de leerlingen.

Tijdschrift maken

We hebben dan ook met zijn allen afgesproken dat we allemaal een persoonlijke tekst voor de meester gaan schrijven, samen met je eigen zoon of dochter. En dit heeft hele leuke artikelen opgeleverd die allemaal in het tijdschrift worden geplaatst. Uiteindelijk was het af en hebben we besteld. Het viel ons bij levering op dat het echt met fantastische kwaliteit was geprint. Een heel leuk afscheidscadeau voor groep 8 dus!