Artikel Plaatsing
Image default
Zakelijke dienstverlening

Stemkastjes huren goedkoop

Laatst gingen wij stemkastjes huren bij InterVote.nl. En ze waren hartstikke goedkoop! Althans, in ieder geval voor een lagere prijs dan bij andere verhuurders van stemsystemen. Graag vertel ik waarom wij stemkastjes nodig hebben, hoe wij InterVote hebben gevonden en waarom wij voor hen hebben gekozen en niet voor een andere verhuurder.

InterVote stemkastjes huren

Wij zijn op het internet gaan zoeken op stemkastjes huren en vonden toen InterVote. Maar ook nog andere verhuurders van stemsystemen. Daar viel het ons alleen wel op dat de prijzen voor de stemkastjes hoger lagen dan bij InterVote. Ook vonden wij de stemkastjes bij laatstgenoemde er mooier uit zien. Veel duidelijker en minder ingewikkeld dan bij anderen. Daarnaast viel het ons op dat InterVote.nl al veel langer in het vak zit! Inmiddels al 20 jaar! Daarom besloten wij dan ook om contact met hen op te nemen over de stemkastjes. Zij reageerden direct enthousiast en vroegen ons waarom wij stemkastjes willen huren. Daarbij gaven we aan dat we bij het bedrijf waar wij in het management zitten graag een poll willen houden onder alle medewerkers. En dan willen wij er allerlei stellingen gaan voorleggen. Dat kan van alles en nog wat worden. Bijvoorbeeld over welke richting wij op moeten met het bedrijf tot en met of dat er welke goede koffie wordt geschonken. Op die manier hebben wij het doel om de werknemers nog meer tevreden te maken en daardoor te zorgen voor een betere werksfeer.

Stemsystemen

Wij hebben dan ook de stemsystemen van InterVote besteld. En op de afgesproken dag waren ze ruimschoots op tijd om alles klaar te zetten. De medewerkers van ons reageerden direct enthousiast toen ze op een leuke manier hun mening konden geven.


Uiteindelijk kunnen wij InterVote dan ook van harte aanbevelen als jij stemkastjes huren wilt.