Artikel Plaatsing
Image default
Dienstverlening

Online trouwkaarten bestellen

Recent gingen wij trouwkaarten bestellen voor ons geplande huwelijk voor deze zomer. Alle mensen waarvan wij willen dat ze komen, krijgen een speciale uitnodiging op die trouwkaart. Maar de vraag is nu: ‘’Waar hebben wij deze trouwkaarten besteld?’’ En wat is het eindresultaat geweest? Op die vragen geef ik antwoord in deze blog.

 

Trouwkaarten bestellen

Waar moet ik de trouwkaarten bestellen? Omdat ik er geen ervaring mee heb ben ik maar eens op Google gaan kijken om te kijken welke ‘drukkerij’ trouwkaarten voor mij zou kunnen maken. Al gauw kwamen wij op de site van De Familiedrukker. Daar stond dat trouwkaarten goedkoop gemaakt werden en snel werden geleverd. Op de site stond een grote hoeveelheid aan trouwkaarten met best grote merken. Natuurlijk weet ik daar in eerste instantie vrij weinig vanaf, maar internet vertelde mij dat het grote namen waren wat betreft (trouw)kaarten. Ook was er een grote diversiteit aan trouwkaarten. Van klassiek tot modern, tot kleurrijk en tot standaard. Aangezien ik wel een modern persoon ben, ben ik wel voor moderne trouwkaarten gegaan, zodat er toch een moderne uitstraling werd gegeven aan de bruiloft en iedereen een beetje een ingeving kreeg hoe het er op dat moment uit zal zien.

 

Nadat wij een contactformulier hadden ingevuld, nam een heel vriendelijk klinkend persoon van De Familiedrukker contact met ons op. Hij bedankte ons voor het contact op laten nemen en vroeg ons naar welke trouwkaarten ik wilde bestellen. Ik gaf de trouwkaart op die ik graag wilde bestellen en hij reageerde direct enthousiast. Vervolgens heb ik gesproken over de tekst die ik erin wil krijgen. Daarna herhaalde de medewerker nog netjes dat ze binnen zoveel tijd binnen zouden komen, en dat was in principe nog sneller als dat op de website stond.

 

Resultaat

Het geboekte resultaat was zeer goed. Wij kregen als eerste een proefkaartje opgestuurd met de vraag of het kaartje zo goed genoeg was. Op deze manier is het natuurlijk erg makkelijk om je perfecte trouwkaart samen te stellen.

Mocht jij nou ook een leuke, goedkope set trouwkaarten willen laten drukken. Dan raad ik jou De Familiedrukker aan voor een snelle en goedkope levering!