Artikel Plaatsing
Image default
Webdesign

Zoektocht naar webdesign Ede

Afgelopen week ben ik op zoek gegaan naar webdesign Ede en vond ik de website van SiteToGo. Ik zoek een bedrijf die voor mij een website kan maken die goed geoptimaliseerd is en die daardoor ook goed vindbaar is in Google. Ik heb een onderneming in schilderijen en wil graag dat deze te vinden zijn op een website. Nu heb ik alleen de beschikking over een pand in Ede, waar niet heel veel mensen meer komen. Ik wil daarom nu ook mij schilderijen laten zien op internet. Nu zoek ik webdesign Ede die voor mij een website kunnen maken. Maar daarnaast ook een simpel logo en een herkenbare huisstijl. Op dit moment heb ik namelijk nog geen logo en webdesign Ede kan dit wel voor mij maken.

Webdesign Ede gevonden!

Ik ben gaan zoeken in Google onder webdesign Ede en kwam allerlei webdesigners tegen. Echter werd ik niet enthousiast van de website’s van hen. Totdat ik op de website van SiteToGo terecht kwam. Zij bieden de klant voor €450,- een compleet professioneel gemaakte website aan. Daarnaast ontwerpen zij ook logo’s en huisstijlen. En kunnen ze er ook nog voor zorgen dat de website vindbaar in Google wordt. Ik heb de website nog verder bekeken en ik wist het, zij moeten mijn website maken. Die beslissing heb ik genomen na het bekijken van de websites die zij ontworpen hebben en die zien er echt heel goed uit. Daarnaast hebben ze ook hele goede recensies dus daar wil ik een website laten maken.

Contact

Ik heb webdesign Ede opgebeld om te vragen wat alles bij elkaar kost. Een vriendelijke man stond mij professioneel te woord en was zeker niet zo opdringerig als veel verkopers wel zijn. Hij gaf antwoord op de vragen die ik had en was snel overtuigd. Op dit moment zijn ze bezig met het maken van mijn website en ik heb er alle vertrouwen in dat dit een hele mooie website wordt.