Artikel Plaatsing
Image default
Webdesign

Zoekend naar een offerte website

Ik ben afgelopen maand op zoek gegaan naar offerte website en ik heb gevonden waar ik naar opzoek was, namelijk 123websiteofferte.nl. Ik heb een bedrijf In Utrecht waar ik horloges verkoop. Echter lopen de verkopen erg acheruit. Winkelen is alleen nog maar een beleving die mensen willen voelen. Tegenwoordig kopen ze alles online dus daar moet ik ook op gaan inspelen. Ik wil een website met het aanbod aan horloges daarop en ik wil daarop ook een webshop hebben. Ik wil dat mensen naar in de winkel iets bij mij kunnen kopen ook horloges online kunnen kopen. Daarbij wil ik ze een soort van garantie bieden die zij bij veel webshops niet krijgen ook kunnen ze bij mij een soort verzekering aanschaffen. Hierbij krijgen ze bij een kapot bandje een nieuwe en bij een kras op het scherm een nieuw scherm op de horloge. Lees in deze blog mij ervaringen met offerte website.

Offerte website Googelen

Ik ben gaan zoeken in Google op offerte website en heb een aantal website voor me gekregen. Hierop bieden zij een offerte aan van een webshop bouwer. je krijgt dan een offerte website en kan dan kiezen voor welke website bouwer je kiest. Ik heb in het contact formulier al mijn gegevens ingevuld en eisen aan een website. Ik wil namelijk een soort van webshop hebben waarbij ze online horloges kunnen bestellen.

Eindresultaat

Afgelopen week heb ik de offerte per mail ontvangen. Ik heb deze ontvangen van 123websiteofferte.nl. Deze site vond ik door te Googelen op offerte website. Op dit moment heb ik nog niet mij keuze gemaakt voor een website bouwer. Echter ben ik heel blij met 123websiteofferte.nl. De offertes zien er heel goed uit en ik kom er zeker weten uit. En dat moet ook wel want ik moet toch meer gaan verkopen.