Artikel Plaatsing
Image default
Webdesign

Website laten maken?

Wilt u een website laten maken? Wij helpen u graag verder. Het team met professionals van Webactueel staan voor u klaar. Benader ons gerust om een afspraak in te plannen. Tijdens deze afspraak die wij ook wel intake noemen, bespreken we al uw eisen en wensen. Onze kennismaking is geheel kosteloos en u bent na afloop nergens aan gebonden. Wel weet u precies waar u aan toe bent na het intake gesprek. Zo weet u welke gegevens u dient aan te leveren en wat de kosten zijn als u door ons uw nieuwe website te laten maken.

Eenvoudig een offerte aanvragen bij Webactueel

Wilt u een nieuwe website laten maken door Webactueel? Bent u geïnteresseerd in de eventuele andere diensten die wij naast het maken van een nieuwe website kunnen leveren? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan bij Webactueel. Binnen 2 minuten kunt u een offerte aanvragen via onze website. Wij reageren binnen 24 uur op uw aanvraag maar meestal veel sneller. Een kwalitatief goede nieuwe website, waar zowel wij als u tevreden mee bent, staat binnen 21 dagen online en klaar voor gebruik. Ook dit kan eventueel sneller als u dat wenst.

Vraag een offerte aan en één van onze specialisten neemt zo spoedig mogelijk contact met u op om de mogelijkheden door te nemen. U kunt van het team met professionals bij Webactueel verwachten:

  1. Een geheel vrijblijvende offerte en intakegesprek;
  2. Een offerte kunt u aanvragen binnen 2 minuten;
  3. U ontvangt uitgebreid advies van een specialist;
  4. U heeft alle online marketing kennis onder één dak;
  5. Klanten beoordelen ons met een gemiddelde beoordeling van 8,7;
  6. U krijgt bij ons na het indienen van een opdracht altijd een vast aanspreekpunt.

Wilt u meer informatie over onze diensten voordat u een offerte aanvraagt? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt ons bellen, e-mailen of contact zoeken door het invullen van het contactformulier op onze website.

 

Hoe ziet uw nieuwe website er uit als u deze laat maken door Webactueel?

Over de lay-out van uw nieuwe website kunnen we eigenlijk niets vertellen. Wij beginnen met bouwen vanuit een wit scherm en kunnen alles maken zoals u dat wenst. Uw website komt er dus precies zo uit te zien als u zelf voor ogen heeft. Wel kunnen we u vertellen dat wij gespecialiseerd zijn in WordPress. Wilt u een WordPress website laten maken, dan bent u dus bij ons aan het juiste adres. Dit platform heeft voor ons geen geheimen en wij zijn van mening dat WordPress het ultieme product is om mooie maar vooral kwalitatief goede websites te bouwen. Een WordPress website scoort goed in de zoekmachines van Google en met wat extra SEO werkzaamheden nog beter! Als u bij ons uw nieuwe WordPress website laat maken, krijgt u daarom een zoekwoordenonderzoek ter waarde van € 450,- excl. btw cadeau!

 

Een muisarm of andere RSI klacht is erg vervelend. De pijn belemmert bij het doen van dagelijkse activiteiten. Mensen met RSI klachten slikken vaak veel pijnstillers om pijnvrij te kunnen functioneren.

 

https://webactueel.nl/