Artikel Plaatsing
Image default
Webdesign

Een Website Marketing Fout Die Snel Gemaakt Wordt en Makkelijk op te Lossen is

Uw website is de fundering van uw online marketing aanwezigheid, dus dient u over zeer sterke copywriting vaardigheden te beschikken om dit te laten werken. Het is erg makkelijk om fouten te maken, zelfs wanneer u ervaren bent.

Eén van de makkelijkste website marketing fouten die gemaakt en opgelost worden gaan over het verspillen van kostbaar vastgoed. Als u over vastgoed aan het water beschikt, zult u het waarschijnlijk niet veranderen in een parkeergarage. U wilt maximaal gebruik maken van het hoogst gewaardeerde stuk land waar u over beschikt.

Een website lijkt oneindig groot – totdat u zich realiseert dat uw bezoekers maar één pagina tegelijk zien. Dus elke centimeter (of pixel!) van uw website moet het werk voor u doen.

De website omgeving is gelijk aan het vastgoed aan het water omvat het gebied zich aan de bovenkant van de pagina bevindt. Dat is namelijk wat bezoekers onmiddellijk zien als zij uw website bezoeken. Daarom is het van cruciaal belang dat u uw bezoekers laat weten wie u bent en wat u aan te bieden heeft.

De strategie van uw inhoud begint door te vragen “Wat moeten bezoekers zien wanneer zij voor het eerst de website bezoeken?”. Voordat u begint aan een uitgebreid design of grafische header, creëer eerst de boodschap waarvan u wilt dat bezoekers deze zien zodra zij deze website bezoeken.

Sidebar – De gebieden aan de linker en rechterkant van de hoofdtekst- worden ook vaak opgemerkt. Op een WordPress site kunt u widgets toevoegen en deze met gemak veranderen om bezoekers te laten zien wie u bent en wat u aan te bieden heeft.

Wanneer u de waarde van uw online vastgoed maximaliseert, groeit uw online aanwezigheid sterker. Het is net zoals het creëren van een substantieel, wel ontworpen landgoed in plaats van een simpele doorsnee bungalow.

U kunt onmiddellijk beginnen door middel van deze 3 makkelijke stappen.

Ten eerste, veel servicebedrijf eigenaren vinden het nodig om citaten van beroemde mensen op hun website te laten zien. Deze citaten promoten u niet; deze voegen waarde toe aan de persoon die u citeert.

Sommige marketeers zeggen dat deze citaten de waardes naar hun bezoekers communiceert. Echter kunt u uw waardes veel effectiever door communiceren door het gebruik van copywriting technieken, zoals het creëren van een pagina die uw zakelijke filosofie omschrijft waarbij de cliënt centraal staat.

Ten tweede, verwijder uw welkomst boodschap. Vervang deze met sterke koppen die realistische voordelen beloven.

Een welkomstboodschap kan averechts werken. Bezoekers weten dat zij welkom zijn. Zij weten dat u uw services wilt promoten. Een directe, rechtdoorzee aanpak zal veel meer waarde toevoegen aan uw geloofwaardigheid zodra bezoekers arriveren.

Tenslotte, vele zakelijke ondernemers beginnen met het ontwerpen van hun zakelijke aanwezigheid door gebruiken van kunstwerken en logos. Ironisch genoeg kunnen mooie kunstwerken juist als een afleiding werken. Bezoekers raken verdwaald in een banner foto die een zonsondergang of een uitzicht op de oceaan weergeeft.

In plaats daarvan, begint u met uw strategie in uw boodschap. Werk met een copywriter om uw inhoud te ontwerpen en wees er zeker van dat uw boodschap niet overschaduwd wordt door de afbeeldingen, foto’s en headers.

Wilt u ook meer uit uw online vastgoed, ofwel website halen?

Praat dat eens met een van de experts uit het netwerk van Nieuwewebsitelatenmaken.nl. Binnen het team van specialisten kunt u zich laten adviseren op gebied van copywriting, seo, conversie optimalisatie en website creatie in het algemeen om doeltreffender uw boodschap over te laten komen.

https://www.nieuwewebsitelatenmaken.nl/