Artikel Plaatsing
Image default
Aanbiedingen

De plateauwagen

Ben je opzoek naar een nieuwe aanhangwagen maar weet je eigenlijk niet precies waarvoor je deze voor gaat gebruiken, of dat je de aanhanger juist voor allerlei verschillende klussen wilt gebruiken. Een plateauwagen is dan het ideale model. Een plateauwagen kan je namelijk voor veel verschillende klussen gebruiken. Plateauwagens zijn dus multifunctioneel maar ook nog eens erg praktisch. Hier lees je waarom een plateauwagen een goede keuze is en dat deze ook geschikt is voor jou werkzaamheden. 

Wat zijn de voordelen van een plateauwagen

Een plateauwagen van Aanhangwagendirect heeft een aantal verschillende voordelen. Zo kan je bijvoorbeeld alle borden afzonderlijk van elkaar inklappen. Dit in combinatie met de wielen die bij plateauwagens aan de onderzijde van de aanhanger zitten. Dat zorgt ervoor dat het laden en lossen erg makkelijk gaat met bijvoorbeeld een heftruck. 

Je Plateauwagen onderhouden

Weten waarop je moet letten bij het aankopen van een plateauwagen is erg belangrijk, vooral als je een occasion gaat aanschaffen. Maar je aanhanger ieder jaar voorzien van onderhoud is ook raadzaam. Je wilt natuurlijk wel zeker van zijn dat je nieuwe plateauwagen naar behoren blijft werken en dat je veilig je ladingen kan vervoeren. Door zo nu en dan een onderhoudsbeurt te verlenen aan je aanhanger, gaat deze veel langer mee.
Aanhangwagendirect biedt klanten de mogelijkheid om zelf hun onderhoud in te plannen. Op deze manier kun je een datum kiezen en inplannen wanneer het jou uitkomt.  

Verschillende plateauwagens

Een plateauwagen is in allerlei verschillende afmetingen verkrijgbaar, ook zijn deze aanhangers beschikbaar met 1, 2 of 2 assen. Wanneer je de aanhanger bijvoorbeeld alleen gebruikt om af en toe een ritje naar de stort te maken heb je natuurlijk geen tridemas aanhanger nodig. Maar gebruik je de aanhanger voor zware materialen en misschien zelfs om auto’s te vervoeren, dan ben je wel een grote zware aanhanger nodig.
De plateauwagen beschikt over een ruim assortiment met extra toebehoren waarmee je de trailer kan uitbreiden. Dit kan je bijvoorbeeld doen met oprijplaten, hierdoor word je plateauwagen ook een autotransporter, super handig natuurlijk. Maar er zijn nog meer extra toebehoren verkrijgbaar waarmee je je eigen plateauwagen multifunctioneel maakt.

Extra toebehoren voor plateauwagens

  • Voorrek

  • Loofrek

  • Opzetborden

  • Lier

  • Oprijplaten

Natuurlijk zijn er meer algemene onderdelen waarmee je de aanhanger kan uitbreiden, denk dan bijvoorbeeld aan een disselkist of een reservewiel. 

Configureer nu je eigen plateauwagen

Als je speciale wensen hebt voor een plateauwagen kan je deze bij Aanhangwagendirect.nl nu ook zelf samenstellen. Je kan hier de afmetingen, gewicht en aantal assen zelf bepalen. Ook kan je alle gewenste extra toebehoren ook meteen op de aanhanger plaatsen. Je ziet terwijl je dingen veranderd een 3D afbeelding te zien van de plateauwagen waardoor je dus ook meteen weet hoe deze eruit komt te zien wanneer je deze besteld.  

Meer weten over plateauwagens?

Ben je van plan een plateauwagen te kopen, maar weet je nog niet precies welke plateauwagen geschikt is voor jou? Aanhangwagendirect heeft een ruim assortiment plateauwagens en helpen je graag verder met het maken van de juiste keuze. Vraag gerust een vrijblijvend advies aan. 

 

https://www.aanhangwagendirect.nl/