Artikel Plaatsing
Image default
Aanbiedingen

Dit is hoe jij minder tijd kwijt kunt zijn aan het bijhouden van je tuin!

Het bijhouden van je tuin is één van de meest tijdrovende klussen. Zo moet je er niet alleen hele dagen voor vrijmaken, maar gaat het onderhoud ook bijna iedere dag van het jaar door. Wil je dus op het gebied van het onderhouden van je tuin wat minder tijd kwijt zijn en wat meer genieten van je rust? Lees dan gauw verder in dit blog. We vertellen je hier namelijk graag hoe jij minder tijd kwijt kunt gaan zijn in jouw tuin!

Schakel hulp in

Eén van de meest voor de hand liggende opties, is natuurlijk het inschakelen van hulp. Of je nu een vriend, vriendin of familielid vraagt: de kans is groot dat hulp geboden wordt. Echter is dit niet echt een oplossing voor de lange termijn. Je wilt namelijk de mensen binnen je sociale wereld ook niet te veel opzadelen met het werk van je tuin. Zijn er dan nog andere opties?

Een vacature

Gelukkig zijn er ook andere opties! Je zou namelijk in je plaatselijke supermarkt een briefje op kunnen hangen maar daarop een tekst die lijkt op ‘tuinman/tuinvrouw gezocht’. Op deze manier gaan er enkel en alleen mensen reageren die de tijd hiervoor hebben, hier uiteraard betaald voor willen krijgen en zin hebben om jouw tuin aan te pakken. Ga vervolgens simpelweg het gesprek aan met iedereen die komt opdagen. Kies tot slot de persoon met wie je de beste klik hebt en het beste gevoel bij krijgt, uit om jouw tuin te verzorgen. Weer een stap dichter bij die rust!

Kunstplanten voor buiten

Een andere oplossing zou het plaatsen van kunstplanten of kunstbomen zijn. Waar nu bij een groot deel van de mensen de kans bestaat dat de nekharen omhoog gaan staan, is het handig dat je eerst even doorleest. Een misvatting die veel mensen namelijk hebben, is dat kunstplanten totaal niet lijken op de echte variant en je in wezen een stuk plastic aanschaft.

Door de jaren heen zijn er zoveel ontwikkelingen geweest op het gebied van kunstplanten dat deze nu amper van de echte varianten te onderscheiden zijn. Als jij bijvoorbeeld een kunst laurier voor buiten koopt van Leopoldflora, weet je zeker dat de uitstraling hetzelfde of zelfs beter zal zijn, terwijl je een stuk minder tijd en energie kwijt bent aan deze plant!

https://www.leopoldflora.com/nl/