Artikel Plaatsing
Image default
Winkelen

Dames lippers kopen? Let dan hier op.

Teenslippers

De belangrijkste groep onder de dames slippers zijn overduidelijk toch wel de teenslippers. Ze zijn er in allerlei kleuren, modellen met eindeloze variaties. Gezellige prints, stiksels, felle kleuren, lak uitvoeringen, diamantjes en nog veel meer. Er zijn Talloze mogelijkheden. Op het gebied van voetbed is er ook ontzettend veel verschil. Je hebt bijvoorbeeld een heel belangrijke grote groep, badslippers, maar er zijn ook teenslippers die voorzien zijn van een voetbed, zoals bijvoorbeeld Birkenstock.  

 

Band slippers

Zoals we allemaal weten zijn band slippers de laatste jaren erg populair geworden. Ze passen goed in het modebeeld van sportieve, grove, dikke zolen. Denk bij deze modellen aan een dikke band of een gekruiste band over de voet. Ook in deze categorie zijn er verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, variërend van leuke kleurtjes tot neutrale pasteltinten, en niet te vergeten alle mooie aardetinten die je dit seizoen veel gaat zien. Eindeloos combineren met leuke jurken, hippe rokken of een stoere jeans. 

 

Dames slippers kopen

Slippers heerlijk in de zomer, of slippers in de winter lekker warm aan de voet. Al onze slippers komen elk seizoen op onze website zodat u deze kunt bestellen op shoesbyboudewijns.nl. Uiteraard zijn onze slippers verkrijgbaar in onze winkel in Son. Daar kunt u alle kleuren en maten rustig passen en zo een keuze maken over welke slippers het beste bij u passen. 

 

Slippers, we kennen ze allemaal! Dit product staat vooral bekend als zomer artikel. Maar ook in de winter worden ze door een grote groep mensen gedragen als bijvoorbeeld pantoffels. Maar het feit blijft dat een dames slipper het hoofdartikel is voor de zomer en iedereen dit linkt aan lekker weer en vakantie! Heerlijk weer, warme dagen, blote voeten en gelakte teennagels zorgen ervoor dat we allemaal weer zin krijgen in de zomer.

 

https://www.shoesbyboudewijns.nl/damesschoenen/slippers/