Artikel Plaatsing
Image default
Aanbiedingen

Drie tips voor het uitzoeken van een salontafel

Een salontafel is een meubelstuk die je vrijwel in iedere woning ziet. Het dient als bijzettafel voor een kopje koffie of een boek. Salontafels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten formaten, kleuren en stijlen. Maar hoe vind je nou een salontafel die perfect past in jouw interieur?

Lees de volgende tips en kom erachter!

 

Kijk naar de huidige stijl

Om te beginnen kan je kijken wat de huidige stijl is van het interieur. Heb je jouw woning modern, industrieel of landelijk ingericht? Dan kan je jezelf de vraag stellen: ben ik blij met mijn huidige interieurstijl? Als dit niet het geval is kan je ervoor kiezen om een salontafel aan te schaffen in een andere stijl. Het is tegenwoordig een trend om te mixen en matchen met verschillende stijlen. 

 

Meten is weten 

Als je bepaald hebt welke stijl je mooi vindt, is het tijd om de maten op te nemen. Je kan namelijk pas gericht gaan zoeken als je de juiste maten hebt. Bedenk hoe groot de salontafel mag zijn. Wil je hem als eyecatcher midden in de kamer laten staan, of wil je de salontafel ook weg kunnen zetten? Als je antwoord hebt op deze vragen dan kan je de afmetingen bepalen. 

 

Bepaal de hoogte

Naast de afmetingen is het ook belangrijk om te bedenken wat de perfecte hoogte voor jou is. Wil je een lage salontafel waar je jouw voeten op kunt leggen of wil je een hogere tafel waar je makkelijk bij kunt? Als je wil weten wat de perfecte hoogte voor jou is kan je jouw huidige tafel opmeten en bedenken of je een hogere of lagere wilt dan deze. 

 

Doe inspiratie op!

Nu je weet waar je op moet letten kan je op zoek gaan naar een geschikte salontafel. Neem een kijkje op de website van sweetlivingshop en zoek jouw perfecte tafel uit. Heb je vragen of wil je meer informatie over een product? Neem dan contact op en laat je adviseren. 

 

https://www.sweetlivingshop.nl/