Artikel Plaatsing
Image default
Aanbiedingen

Gezelschap op winterdagen

Wat nou als je een dagje helemaal alleen bent. Misschien vind je dat heel fijn, misschien merk je aan het eind van de dag dat je het toch wel leuk vindt om onder de mensen te zijn. Hoe dan ook, soms gebeurt het gewoon dat je een hele dag jezelf gezelschap moet houden. Zeker in deze tijden van corona, met continu nieuwe lockdowns en maatregelen. Het is niet altijd even leuk om in deze tijd te leven, maar er zijn wel manieren om die dagen waarop je alleen bent, een beetje beter kan maken. Ben jij benieuwd naar mijn tips? Lees dit artikel dan maar gauw verder!

 

Het eerste wat je kan doen als je je een beetje alleen voelt, is simpelweg radio luisteren. Of je nu echt actief luistert, of je alleen maar de radio aan hebt staan voor wat achtergrondgeluid, het zorgt altijd voor wat gezelligheid en gezelschap. Bovendien is het internet radio luisteren ook een fijne bezigheid terwijl je iets anders aan het doen bent, bijvoorbeeld iets creatiefs maken, of een huishoudelijk klusje doen. Daarnaast is er op de radio altijd wel wat bij, wat naar jouw smaak is. Er zijn zo veel verschillende zenders dat er voor ieder wat wils bij is.

 

Een volgende tip die ik je wil geven, is het luisteren naar podcasts. Als je luistert naar een podcast, is het net alsof er iemand in dezelfde ruimte is en diegene een verhaal aan jou aan het vertellen is. Zo lijkt het net alsof je gezelschap hebt. En bovendien kan je ook nog best wel veel leren van podcasts, maar er zijn ook podcasts die echt voor de leuk zijn.

 

Een laatste tip die ik je wil meegeven om je gezelschap te houden om eenzame dagen, is om je favoriete muziek op te zetten. En dan niet met oortjes of koptelefoon in, maar lekker luid zodat de hele ruimte er mee wordt gevuld.

https://www.radioguide.fm/