Artikel Plaatsing
Image default
Internet

Goedkope webhosting voor mijn website

Wat is de beste manier om een goedkope webhostingoplossing voor uw website te krijgen? Het antwoord hangt af van wat u nodig heeft en hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw site. In dit korte artikel zullen we de belangrijkste prijs voor website-hosting opsplitsen. We bespreken de voor de hand liggende verborgen kosten, de overige kosten en tot slot de optiekosten die het overwegen waard kunnen zijn.

Tegen de tijd dat u klaar bent, weet u waar u op moet letten om een Goedkope hosting oplossing te krijgen!

Er zijn verschillende manieren om uw eigen domeinnaam en webhosting te krijgen. Sommige webhosts bieden hun klanten een korting wanneer ze hun eigen domeinnaam bij hen kopen. Andere webhosts bieden een gereduceerd tarief als u meer dan één domein bij hen aanschaft.

Weer anderen brengen servicekosten in rekening voor elk domein dat u koopt.  

Sommige van deze hostingbedrijven bieden hun klanten kortingspakketten aan als ze meer dan tien domeinen tegelijk bij hen kopen. Kortingen en speciale pakketten worden steeds populairdere kortingen die webhosts gebruiken om nieuwe klanten te lokken. U moet zelf wat onderzoek doen om te zien welke webhosts dit soort deals aanbieden, maar de algemene vuistregel is dat de meeste van hen u een jaarlijks tarief in rekening brengen voor tien domeinnamen of meer. 

Er zijn ook gratis hostingplannen die webhosts aanbieden, ook wel gedeelde hostingplannen genoemd. Deze abonnementen hebben bijna dezelfde functies als de speciale abonnementen, maar het hostingbedrijf geeft niet echt uw eigen domeinnaam vrij. Sommige mensen geven er de voorkeur aan om gratis hostingplannen te gebruiken omdat ze zich geen zorgen hoeven te maken over hun eigen domein, maar ze toch hun eigen websitedomein en hostingplan moeten aanschaffen. 

De duurste webhostingplannen zijn die waarbij u uw eigen domeinnaam en hostingpakket koopt, maar u nog steeds een websitesjabloon moet aanschaffen.

Dit betekent dat u een aanzienlijk bedrag moet uitgeven om uw site up and running te krijgen. Er is nog een ding om in gedachten te houden als het gaat om de hostingkosten voor uw site: de domeinnaam die u koopt, kan een heel goedkoop prijskaartje hebben, maar het hostingpakket zal extreem duur zijn. Daarom is het belangrijk dat u alleen hostingplannen voor websites krijgt waarvoor redelijke prijzen gelden, of dat u niet zo’n dure domeinnaam krijgt dat u de hoge prijs niet kunt betalen. 

Er zijn een aantal verschillende plaatsen waar u goedkope webhost-abonnementen kunt vinden, hoewel u op uw hoede moet zijn voor veel van de advertenties voor gratis sites. Veel van deze aanbiedingen lijken aantrekkelijk, maar leveren nooit resultaat. In de meeste gevallen kosten ze u meer dan de goedkope webhosts die ze beloven. Hiervoor zijn een aantal verschillende redenen, waaronder het feit dat veel van deze sites eigendom zijn van webhosts die u hun hostingservices willen verkopen, dus als u voor betere service wilt betalen, moet u ergens anders zoeken.

Klik hier EIGEN-DOMEIN