Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

5 redenen waarom een boxspring en de matt topper van Matt Sleeps jouw onvergetelijke nachtrust oplev

Bij Matt Sleeps kunnen een boxspring en de Matt Topper jou een onvergetelijke slaapervaring bezorgen. In dit artikel zullen we de redenen bespreken waarom een boxspring kopen en de Matt Topper van Matt Sleeps jouw nachtrust naar een hoger niveau tillen en hoe ze bijdragen aan een onvergetelijke slaapervaring.

1. Optimaal comfort en ondersteuning

De combinatie van een boxspring en het Matt topper matras biedt optimaal comfort en ondersteuning. Het matras van de boxspring is al ontworpen om een goede ondersteuning te bieden. De toevoeging van de Matt Topper zorgt voor extra zachtheid en een heerlijk knus gevoel. Samen zorgen ze voor een perfecte balans tussen zachtheid en stevigheid, waardoor jouw lichaam de juiste ondersteuning krijgt en je comfortabel kunt slapen.

2. Drukverlichting en verminderde pijn

De Matt Topper is speciaal ontworpen om drukverlichting te bieden. Het verdeelt de druk gelijkmatig over je lichaam, waardoor drukpunten worden verminderd en pijnlijke plekken worden verlicht. Dit zorgt voor een ontspannen slaaphouding en helpt je om zonder onderbrekingen te slapen. Heb je een verstelbaar bed met twee enkele matrassen maar heb je liever geen spleet? Ga dan voor de split topper, door een insnede van 70 cm aan de bovenkant, kun je makkelijk je bed verstellen zonder dat je last hebt van een spleet in het matras.

3. Bepaal je eigen comfort

De topper van Matt Sleeps bestaat uit twee lagen, waardoor je zelf bepaalt welke hardheid je fijn vindt. Slaap je graag op het puntelastische Hypersupport of toch liever op het ventilerende traagschuim dat je drukpunten ontlast.

4. Temperatuurregulatie voor een frisse slaapomgeving

Het gebruik van hoogwaardige materialen in de Matt Topper zorgt voor een goede ventilatie en vochtregulatie. Dit helpt om een optimale slaaptemperatuur te behouden, zodat je niet te warm of te koud wordt tijdens de nacht. AIR© maakt de cellen van het schuim 12x meer opencellig. Dit zorgt ervoor dat het schuim geen warmte of vocht vasthoudt. Een frisse slaapomgeving draagt bij aan een ongestoorde en comfortabele nachtrust. 

5. Duurzame kwaliteit voor langdurig genot

Zowel de boxspring als de Matt Topper zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een hoogwaardige kwaliteit. Dit garandeert een lange levensduur en zorgt ervoor dat je jarenlang kunt genieten van een onvergetelijke slaapervaring zonder in te leveren op comfort en ondersteuning. Het gebruik van de topper zorgt dat je matras schoon blijft en verlengt de levensduur van het matras. De hoes van de topper is ook makkelijk af te ritsen en op 60 graden te wassen.