Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

Met een schuifpui van Schipper-Ede haalt u een stukje buiten naar binnen!

Met de schuifpuien van Schipper-Ede haalt u door middel van licht, ruimte en lucht het gevoel van buiten naar binnen. De schuifpui is een visueel aantrekkelijke vervanger voor de standaard tuindeur en brengt daarnaast vele unieke voordelen met zich mee. In dit artikel worden de unieke kenmerken en voordelen van de schuifpui besproken.

De vele voordelen van de schuifpui

Vele mensen die u voorgingen in de aanschaf van schuifpuien zullen het beamen: de unieke voordelen die de schuifpuien met zich meebrengen zijn niet te vergelijken. Het gevoel dat u door de plaatsing van de schuifpui zult ervaren maakt het tot een ultieme vervanger voor uw standaard tuindeur

De schuifpui, in de volksmond ook wel aangeduid als schuifdeur, is een verbindend element tussen uw ruimte binnenshuis en de ruimte erachter, zoals bijvoorbeeld uw tuin of terras, buitenshuis. Doordat schuifpuien voornamelijk bestaan uit glas ontstaat er direct een ruimtelijk gevoel en is er vanzelfsprekend veel lichtinval. De verbinding tussen binnen en buiten wordt enorm versterkt omdat u vanuit uw woonkamer kunt genieten van uw tuin.

Bij Schipper-Ede staat de koffie voor u klaar wanneer u overweegt een schuifpui te laten plaatsen. Onze showroom, waar u onze modellen en uitvoeringen kunt bekijken en bespreken met onze medewerkers, is zes dagen per week geopend. Het is ook mogelijk om eerst een offerte aan te vragen via onze website, voordat u bij ons langskomt.

Wanneer u een schuifpui heeft gevonden die aansluit op uw wensen kunt u een afspraak maken voor de plaatsing ervan. Het plaatsen van de schuifpuien gebeurt uitsluitend door onze professionals en duurt meestal maar één of twee dagen. Hierna kunt u genieten van alle unieke kenmerken en voordelen die de schuifpuien met zich meebrengen en zult u direct het lichte en ruimtelijke gevoel ervaren dat de schuifpui zo kenmerkend maakt.

Wilt u meer informatie?

Wilt u graag meer informatie over onze schuifpuien of andere diensten die wij bij Schipper-Ede aanbieden? Dat kan! Onze medewerkers staan u graag te woord wanneer u vragen heeft of wanneer u wellicht advies nodig heeft. Ook kunnen zij met u de mogelijkheden voor het plaatsen van een schuifpui in uw situatie, samen met u bespreken.