Artikel Plaatsing
Image default
Woning en Tuin

Teakhouten tuinmeubelen online bestellen, productie in eigen beheer

De Teakspecialist heeft een uniek concept, waardoor ze teakhouten meubelen kunnen leveren van een erg hoge kwaliteit, voor een prima prijs. Het bedrijf is begonnen in Naarden en heeft de afgelopen jaren naam gemaakt met verzending van meubelen door heel Europa. De hoge kwaliteit garandeert het bedrijf doordat de productie van het teakhout al jarenlang in eigen beheer gebeurt in Indonesië.

Het aanbod is divers en prima afgestemd op de wensen die we in Nederland hebben. Neem als voorbeeld een hoogwaardige teak loungebank . Deze banken zijn in diverse ontwerpen beschikbaar. Van een klassieke 2-zitter, tot een uitgebreide loungeset waar je met familie en vrienden samen een prachtige avond kan beleven. Doordat de meubels van echt teakhout gemaakt zijn zullen ze jarenlang van hoge kwaliteit blijven.

Ook voor meer klassieke tuinbanken kan je bij De Teakspecialist terecht. Een goed voorbeeld hiervan is een Engels tuinbank. Neem bij dit aanbod van banken vooral ook even een kijkje bij de sfeervolle boombank. Dit model vind je maar weinig in teak, hoewel juist een bank onder een boom de keuze voor dit extra duurzame materiaal wel kan gebruiken.

Het uitgebreide aanbod van De Teakspecialist maakt het zeker de moeite waard om een keer in de showroom in Naarden te komen kijken. Ook op hun website is een uitgebreid overzicht te vinden van de mogelijkheden. De banken worden door heel Europa geleverd. Binnen Nederland is deze levering in veel gevallen gratis.

https://www.deteakspecialist.nl/