Artikel Plaatsing
Image default
Dienstverlening

Wel lekker al die vrije tijd, maar wat moet je ermee?

Vrije tijd is iets waar intens naar verlangd wordt, terwijl je de dagen achter elkaar keihard werkt is de toekomstige vrije tijd iets waar je naar uitkijkt. Ga snel naar de blogwebsite www.blog-artikelen.nl voor meer artikelen over vrije tijd en wonen. Dat zie je ook vaak met het weekend: nog maar drie dagen, en dan is het vrijdag. Nog maar twee dagen, en dan is het vrijdag. Nog maar een dag. En dan is het eindelijk vrijdag. Je komt thuis, je gaat zitten en je kan eindelijk uitrusten. Die avond ga je niks meer doen, gewoon lekker even tv kijken en genieten van je zuurverdiende vrije tijd. Morgen, dan ga je die vrije tijd goed benutten en alles doen waar je het doordeweeks te druk voor hebt. Je gaat slapen, maar niet voor je de wekker hebt uitgezet, morgen is immers voor het uitslapen.

Niets weten te doen met je vrije tijd

De volgende dag wordt je wakker, komt rustig op gang ’s ochtends met wat koffie en dan ben je klaar om eindelijk wat te gaan doen met die vrije tijd. Je staat op en…doet wat eigenlijk? Al die tijd van naar het weekend toeleven, je voorstellen wat je allemaal zou kunnen gaan doen met al die vrije tijd die je nu hebt en nu ben je er, maar je kan niks verzinnen!

Hier heb ik vaak last van, en dan verveel ik me ontzettend erg. Uiteindelijk verzin ik wel dingen die ik zou kunnen doen, maar dan heb ik eigenlijk geen zin om die moeite er in te steken. Ik heb nu immers vrije tijd. Vrije tijd is er ook om uit te rusten en bij te komen natuurlijk. Dan zit ik het hele weekend uiteindelijk niets te doen, gewoon lekker lui wat Youtube en Netflix kijken en dan is het alweer maandag.

Toeleven naar vrije tijd

Met tegenzin sta ik weer vroeg op die maandag. Al de vrije tijd is weer zo voorbij gevlogen en eigenlijk heb ik niets gedaan. De rest van de week is het weer druk, maar dan denk ik aan alle dingen die ik zou kunnen doen als het eindelijk weekend is. En zo herhaalt het zich elke week weer. Een beetje typisch is het wel, dat toeleven naar vrije tijd.