Artikel Plaatsing
Image default
Gezondheid

De beste groenten voor in de zomer

In dit artikel gaan we je een kort lijstje geven  van de gezondste groeten voor tijdens de zomermaanden. In de zomermaanden zijn er tal groenten die niet geïmporteerd moeten komen maar zelf gekweekt worden in Nederland. Het is belangrijk voor mensen om een gezond en gevarieerd dieet te houden waarbij je alle nodige vitamines en mineralen genoeg binnenkrijgt. Natuurlijk is het niet voor iedereen mogelijk om elke dag in de week een gevarieerde maaltijd klaar te maken  door hun werk. Daarom bestaan er tegenwoordig tal van online vitamine aanbieders, een bekend en betrouwbaar aanbieder hiervan is Topvitamins. Topvitamins is een bedrijf dat tal  van kwaliteitsvolle merken aanbied zoals Jarrow Formulas, Now Foods en  topvitamins.

 Het eerste gezonde fruit is een artisjok. Een artisjok   worden vaak gebruikt met pizza maar ook voor tal van andere gerechten.   Artisjok zorgt voor beter stofwisseling waardoor je vetbranding beter  gebeurt. Ook zorgt het eten van Artisjok voor een verminderde kans op geelzucht en zwelling van de je lever.

De aubergine is de groeten die minsten calorieën van alle groenten bevat  en dit is maar 18 calorieën per stuk fruit. Voor mensen die graag willen afvallen is dit dus de groenten die ze dan op regelmatige basis mogen klaarmaken.  Daarbij kan je ook veel vezels terugvinden in een aubergine, deze zorgen voor een betere spijsvertering. Aubergine kan je vooral terugvinden in de Turkse keuken en in gerechten zoals moussaka.

Ook broccoli is een groente die veel vezels, mineralen en vitamines bevat. Ook bevat deze groenten maar 20 kcal en zelfs 0 gram vet.   De brocolli kan je zelfs terugvinden  in de top 10 van meest gezond groenten.  Brocolli kan je in tal van gerechten  verwerken en is ook zeer gemakkelijk klaar te maken. Brocolli kan je  klaar maken door koken, stomen en je kan het in de magnetron steken.

http://www.topvitamins.nl/