Artikel Plaatsing
Image default
Gezondheid

Afvallen door vitamine D in te nemen?

Mensen met een te hoog gewicht  die een tekort aan vitamine D hebben kunnen doormiddel van extra vitamine  samen met  dieet  met weinig calorieën  sneller afvallen dan als je geen extra vitamine D inneemt.  In Milaan is er een universiteit die hier onderzoek over hebben gedaan.  In dit onderzoeken hebben 400 proefpersonen meegedaan. De proefpersoon  zijn allemaal mensen die last hebben overgewicht  en tegelijkertijd een tekort aan vitamine D hebben.  De 400 proefpersonen hebben de onderzoekers in 3 groepen verdeeld.

De eerste groep volgde het dieet maar nam geen extra vitamine D supplementen in.   Groep 2 nam elk maand 25.000 internationale eenheden vitamine D op, terwijl groep 3  het vierdubbele innam 100.000 internationale eenheden. Dit onderzoek heeft  6 maanden geduurd en na 6 maanden kwam met  tot een duidelijke conclusie. Ze concludeerde groep 2 en 3  meer afgevallen was  en beduidend meer centimeters in omtrek rond de buik kwijt waren.  Hierdoor kan men zeggen dat vitamine D  ervoor zorgt dat als je overgewicht hebt sneller kan afvallen als je er een tekort aan hebt.

 Het onderzoek is nog  niet gepubliceerd als een methode die zekerheid geeft, voor het moment is één keer voorgesteld op een congres dus je deze methode is mogelijk nog niet waterdicht. Ook moet je  er rekening bijhouden dat als je wilt afvallen en je gaat extra vitamine D innemen zodat je sneller gaat afvallen zal het niet veel effect hebben. Het innemen van vitamine D zal je enkel en alleen helpen om af te vallen  als je er een tekort aan hebt.

Ben je geïnteresseerd in extra vitamine D supplementen om sneller af te vallen bij een gebrek aan vitamine D of je wilt andere vitamines kopen? Surf dan zeker een naar de site van topvitamins.nl. Topvitamines is een betrouwbaar bedrijf dat alleen maar  kwaliteitsvolle merken zoals now-foods, life extension en nog veel meer aanbied.

https://www.topvitamins.nl/