Artikel Plaatsing
Image default
Kinderen

Kinderopvang Rotterdam

Al ons personeel is getraind in levensondersteuning en stellen de veiligheid van kinderen hoog in het vaandel tijdens de kinderopvang service in Rotterdam. Onze prioriteit is om de familie gerust te stellen dat hun kind of kinderen veilig en gelukkig zijn.

Onze kinderopvangdienst omvat:

Een baby groep van 0-2 jaar

Een dreumes- peutergroep van 1.5 tot 4 jaar

Een 3+ groep van 3-4 jaar

Een peutergroep van 2-4 jaar

Een Buitenschoolse Opvang (BSO) groep van 4-13 jaar

Voor uw kinderen zorgen

Helpen bij het aankleden van kinderen

Speeltijd en leer stimulatie

Lezen en leren

Zingen en plezier maken

Hulp bij huiswerk

Speeltijd is belangrijk voor de ontwikkeling van uw kinderen en dit maakt deel uit van de baan van een Pedagogisch Medewerker. Kinderopvang Rotterdam is een vooraanstaande dagopvang en al ons personeel heeft minstens 2 jaar ervaring met de zorg voor kinderen, zodat u kunt ontspannen en weten dat ze in de veiligste handen zijn.

Het is een van de moeilijkste momenten voor elke ouder: je kind voor de eerste keer aan iemand anders overdragen en erop vertrouwen dat ze voor hem / haar zullen zorgen. Voeg daarbij de unieke uitdagingen en omgeving waarmee ouders worden geconfronteerd toe. Onze gekwalificeerde begeleiders doen hun uiterste best om het uw kind zo goed mogelijk op te vangen in onze kinderopvang in Rotterdam.

Kinderopvang 0-24 maanden oud

Voor veel moeders is het onvermijdelijk om terug te gaan naar kantoor wanneer uw baby nog maar 0-24 maanden is. En zonder grootouders om naartoe te gaan, zijn de opties voor de meesten van ons meestal kinderopvang of oppas, met duidelijke voordelen voor elk, afhankelijk van uw situatie.

Benieuwd naar al onze mogelijkheden in onze kinderopvang? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen om kennis te maken met onze manager en pedagogische medewerkers. Wij kunnen u een rondleiding geven en al uw vragen beantwoorden.

https://www.degroenetuin-kdv.nl/