Artikel Plaatsing
Image default
Kinderen

Bedrukte petten

Petten zijn altijd al populair geweest. Als je op straat loopt zie je altijd wel mensen met een leuke pet. Vaak als je een pet koopt zijn dit standaard petten met een logo wat je overal ziet. Het merk kan namelijk zelf bepalen wat ze op hun pet bedrukken. De meeste kopers maakt dit vaak niet uit. Zo een logo heeft vaak een status en mensen zijn er bereid voor te betalen. Vooral bij grote merken zie je dat. Opzich is daar niets mis mee, maar het is ook leuk om een eigen pet te hebben. Een pet kopen waar je een logo op kan zetten wat jij tof vindt. Dit kan vaak bij allerlei drukkerijen of webshops.

Een pet creëren die bijna niemand heeft is natuurlijk erg leuk. Petten kun je personificeren door bijvoorbeeld de kleur te kiezen die je graag wilt. Elke kleur is wel te kiezen. Ook kun je een eigen patroon maken en die op de pet bedrukken.  Je zou bijvoorbeeld met een programma een schets maken en die kiezen voor jouw eigen pet. Dan kun je de pet nog meer naar eigen smaak ontwerpen. Er zijn verschillende programma’s op de computer die je kunt kiezen voor het designen van een eigen type pet.

Neem als voorbeeld een Trucker pet. Deze petten zijn te herkennen door de achterkant waar gaatjes in zitten. Hierdoor is de pet luchtig, iets wat fijn kan zijn met warm weer. Je kunt dan een kleur of patroon kiezen voor de achterkant met de gaatjes. Dan ga je verder met de voorkant van de pet. Daar kun je een leuk logo voor ontwerpen op jouw computer. Bijvoorbeeld een logo van jouw sportclub of favoriete artiest. Kies dan ook de kleur voor de voorkant en je bent klaar.  Kies een leuke webshop met goede reviews en vraag of zij jouw logo kunnen bedrukken op een trucker pet die zij aanbieden.

https://www.snapbacks.nl/